CursuriNoutatiNoutati importante referitoare la Regulamentul General

April 13, 2018by admin

MODIFICARI REGULAMENT 2018

CARDURI CU COD DE BARE SI ORGANIZARE CLASE

Vă mulțumim pentru că faceți parte din echipa și familia Dance Prestige! Pentru o bună organizare și funcționare vă rugăm să citiți cu atenție și să respectați noile reguli ale clubului.

 

Abonamentele clasice – cu cod de bare (silver, gold, prestige, pro) vă permit accesul la toate clasele care intră în programul “Weekly Class Schedule”. Tot ce nu este prezent în programul “Weekly Class Schedule” (cursuri intensive, antrenamente de trupă, seminarii, etc… ) se va achita separat, iar detaliile vor fi prezente la recepție și pe website. Tocmai pentru că oferim posibilități multiple și nu folosim sistemul 1 abonament – 1 curs, vă rugăm să înțelegeți următoarele aspecte:

 

 1. Fiecare tip de abonament are un anumit numar de sedinte la care cursantii pot participa in intervalul unei luni calendaristice. In cazul in care un cursant nu poate participa la una sau mai multe sedinte, are dreptul de a le recupera, la grupe de acelasi nivel, fara insa a se depasi termenul de expirare al abonamentului respectiv. Abonamentele nu se “ingheata” și nu se transferă sub nicio formă sau situație.
 2. Sedintele nu se recupereaza dupa ce abonamentul expira. In eventualitatea anularii unui curs, va rugam sa alegeti alte clase la care sa participati. Cereti detalii la receptie cu privire la program si clasele la care puteti participa. Optiunile sunt multiple.
 3. Contravaloarea lectiilor neefectuate nu se ramburseaza.
 4. Membrii sunt obligati sa prezinte la fiecare sedinta cardul, ca sa se poata scana prezenta. In cazul in care l-ati uitat, se va achita costul unei sedinte normale. In cazul in care se pierde, se va achita taxa pentru refacere (30 lei) , echivalentul unei clase. EX: Daca aveti un abonament inca valabil si ati pierdut abonamentul, se va plati o sedinta si se va reface cardul, in taxa de 30 lei.
 5. Pentru situatii cu un caracter aparte, clientii DANCE PRESTIGE se pot adresa managementului in vederea identificarii unei solutii optime pentru ambele parti – INFO@DANCEPRESTIGE.RO
 6. Din cauza fluxului mare de clienti, va recomandam sa veniti cu minim 15 minute inainte de inceperea cursului, pentru a evita aglomeratia la vestiare, iar timpul de asteptarea sa il petreceti in spatiile special amenajate, receptia fiind accesata numai pentru solutionarea unor probleme informative/organizatorice.
 7. NU SUNTEM RESPONSABILI DE LUCRURILE UITATE SAU PIERDUTE.
 8. Reducerile nu se cumulează.
 9. In incinta Dance Prestige sunt interzise fumatul inclusiv tigarile electronice, consumul de băuturi alcoolice, droguri, medicamente precum si comercializarea acestora sau a oricăror substanţe ilegale. Este interzis accesul sub influenţa drogurilor, băuturilor alcoolice sau a medicamentelor care afecteaza capacitatea de a efectua efort
 10. Va rugam sa va abonati la pagina, grupul de facebook sau newsletter-ul (e-mail sau whatsapp), pentru a fi informati despre orice noutate, eveniment, modificare de program, etc..
 11. In cel mai scurt timp aplicatia va fi disponibila pentru membrii Dance Prestige (Iphone si Android) si va va permite sa vedeti istoria abonamentelor dvs., update-uri zilnice direct in aplicatie, acordarea discount-urilor in functie de vechime, istorie, prezente si multe alte beneficii. Toate informatiile vor fi distribuite la momentul oportun.
 12. Dance Prestige va va prelucra datele personale (nume, data nasterii, e-mail, telefon) pentru situatii informative (schimbari de program, promotii, etc). Va puteti dezabona oricand.

 

Va multumim,

Echipa Dance Prestige