HoursMinutesSeconds
https://danceprestige.ro/wp-content/uploads/2021/07/Crash2-640x360.jpg
Locurile sunt limitate

Open Week 2024

INSCRIE-TE AICI
https://danceprestige.ro/wp-content/uploads/2021/07/1665249-640x360.jpg
Nu ai mai incercat clasele noastre? Hai la Open WEEK

Own your rythm

INSCRIERILE PENTRU CLASELE DIN OPEN WEEK SUNT DESCHISE

*Atât pentru copii cât și pentru adulți și adolescenți

În luna septembrie, Dance Prestige deschide larg ușile pentru toți cei ce sunt dornici de a explora noi orizonturi! Între 16 și 22 septembrie, poți participa GRATUIT LA 8 SEDINTE de testare, dacă ești printre primii 100 înscriși. Dacă ai auzit putin mai târziu de OPEN WEEK și nu te regasesti printre cei 100 înscriși, poți participa la cele 8 clase cu un abonament dedicat, și anume: 50 Ron redus de la 350 ron.

 

*Fiecare sesiune abordează stiluri de dans distincte.
*Promoția este valabila pentru cei care nu au mai dansat alături de noi

 

Noi iubim diversitatea și acel “ceva în plus” ce transforma arta și pe cei ce o experimentează. Prin dans, învățăm despre noi și despre ceilalți, îl folosim ca terapie și, în anumite contexte, îl transpunem în sfera performanței sportive. Fie că ne dedicăm dansului, stării de bine sau pur și simplu distracției, călătoria noastră e îmbrățișată de experiență și entuziasm, asigurându-ți astfel o adaptare ușoară printre noi prieteni.

Energia sălii este responsabilitatea noastră, pentru că înțelegem cât de crucial este să te simți în largul tău. Motiv pentru care muzica de calitate și instructorii pricepuți nu vor lipsi.

Pentru a te bucura de cele 8 ȘEDINȚE de probă, trebuie doar să completezi formularul de înscriere. Vei fi contactat(ă) de echipa noastră pentru a-ți rezerva locul. Menționăm că numărul de locuri este limitat.

CUM FUNCTIONEAZA:

  1. instalezi aplicația noastră: PLANIFY
  2. te sunam sa iti activam abonamentul
  3. rezervi clasele dorite
  4. la sfârșit dacă decizi să-ți faci un abonament vei avea discount 50 RON (la Recepție)

 

PS: Avem clase speciale și pentru COPII. Acestea sunt împărțite în funcție de nivelul de dezvoltare. Cu ajutorul nostru, vei găsi cu ușurință clasa potrivită pentru tine sau micuțul tău. Vom lua legătura cu tine după înscriere, începând cu data de 4 septembrie!

 

Dance Prestige (Since 2011 <3) este locul unde arta întâlnește scenă. Școală de dans a celebrităților, dar și locul unde îți poți explora capacitățile și talentele fără presiunea unui scop final, unde te poți relaxa și cunoaște pe ține însuți. Este un art hub în care creativitatea și dezvoltarea personală sunt susținute și încurajate.

Clase disponibile: De la HIP HOP, DANCEHALL, AFRO – la HEELS, STREET COMM, You name it… we have it here!

INSCRIE-TE AICI

*VERIFICĂ programul accesând pagina “program” sau instagram