CursuriNoutatiSportSUMMER PREP WORKOUT

April 15, 2018by admin

Se apropie vara si parca mai sunt mici schimbari pe care le-am face inainte de a ne afisa in costumele de baie, nu-i asa?!

Modulul de workout “SUMMER PREP”, propus de DANCE PRESTIGE este o varianta mai prietenoasa a unui program de workout, proiectat special pentru zilele de week-end in care vrei si relaxare, si miscare dupa o saptamana plina. Programul este dedicat pentru cele care evita mediile competitive si isi doresc un program de exercitii eficient si accesibil, combinand doua dintre cele mai importate elemente ale unui program de workout.

Partea de stretching este compusa din exercitii de respiratie prin miscare, flexibilitate si momente de relaxare, in timp ce tonifierea este compusa din serii de exercitii de forta menite sa accelereze arderea grasimilor si dezvoltarea musculaturii. Totodata, “SUMMER PREP” este un curs obligatoriu pentru orice femeie isi doreste sa isi dezvolte inclusiv increderea in sine In functie de intensitatea cu care se efectueaza exercitiile, in cursul unei sedinte se pot consuma intre 500 si 800 de calorii, dar noi va garantam ca energia instructorilor nostri va va motiva sa dati tot ce aveti mai bun din voi, fiind special pregatiti sa va provoace sa va depasiti propriile limite.

Beneficii:

Creste sanatatea cordului, a aportului de sange la inima si muschi
Creste rezistenta musculara si eficienta folosirii oxigenului
Scade riscul de diabet, al aparitiei diferitelor forme de cancer, scade riscul de boli cardiovasculare, nivelul colesterolului, iar tesutul adipos se topeste
Diminueaza starile depresive

Pe langa beneficiile fizice, miscarea exercita o influenta benefica si asupra psihicului, pentru ca, stim cu totii, REZULTATELE sunt cel mai mare afrodisiac. Deci, ce zici? Raspunzi provocarii? Ne gasesti in perioada 01.04-01.06 in fiecare Sambata si Duminica de la orele 14:00