CursuriNoutatiCLASA NOUA. Zumba alaturi de Cristina

January 27, 2016by admin

NEW CLASS
ZUMBA cu Cristina Mustatea
SAVE THE DATE!!
3 FEBRUARIE – INTRARE LIBERA – ora 20:30

Dam startul rezervarilor:
Scrie-ne la adresa de e-mail info@danceprestige.ro sau suna-ne la 0730.394.790 pentru rezervari.

PS: Suntem mai rapizi pe e-mail sau facebook.

www.danceprestige.ro
IT ALL STARTS HERE

De ce sa alegi Zumba?

In primul rand pentru ca este un mod placut de a face miscare, timp in care dai jos kilogramele in plus. Iti eliberezi mintea de gandurile pesimiste, trupul de energiile negative, cunosti noi oameni si multe altele. Dar, iata, care sunt pe larg, beneficiile exercitiilor Zumba.

Iti antreneaza intregul corp

De indata ce ai inceput sa iei parte la antrenamentele Zumba vei vedea ca toti muschii corpului incep sa lucreze. Pe ritmuri latino, iti misti mainile, picioarele, soldurile, te apleci, te ridici, te indoi, te invarti, dar te si distrezi, scapand de kilogramele in plus. Caloriile arse difera de la o persoana la alta, in functie de nivelul de fitness la care a ajuns, cat si intensitatea miscarilor. Intr-o ora de Zumba se pot pierde de la 300 pana la 1000 de calorii.
Asadar, un astfel de antrenament ajuta la tonifierea si sculptarea corpului, la intarirea muschiului inimii si la pierderea kilogramelor nedorite, toate in acelasi timp.

Fire dinamica, determinata si extrem de perseverenta, activez in lumea dansurilor latino de 7 ani, pe parcursul carora am si participat la diverse competitii sportive, atat in tara, cat si in strainatate. Pasiunea si implicarea personola pentru acest sport, practicat doar ca un hobby initial m au facut sa imi doresc si mai mult, asfel ca am devenit si instructor de Zumba Fitness.Fiind o persoana dornica de cunoastere si adepta a provocariilor, am vrut sa largesc ramuriile de activitate pe care deja profesez, si sa urmez un curs de Personal trainer si Functional Training in cadrul Fitness Scandinavia dar si de Zumba Step.

Inca din anii ’90, o noua tehnica de fitness, numita Zumba, s-a raspandit in peste 35 de tari din lume. De-a lungul timpului, acest exercitiu fizic a devenit popular datorita modului in care se efectueaza. Zumba combina exercitiile tipice de fitness si aerobic cu miscarile specifice dansurilor latino (salsa, samba, merengue, flamenco) si internationale (columbiana, reggaeton, country, folk si chiar rock). Astfel, antrenamentele sunt mai distractive si mai putin obositoare.