https://danceprestige.ro/wp-content/uploads/2019/06/456c20d4143946fe21adbe73b61ff84e-1280x1701.jpg

CursuriNoutatiSportCURS DE AUTOAPARARE SI CIRCUITE TIP “EXATLON”

June 17, 2019by admin1911

CURS DE AUTOAPARARE. PE PARCURSUL ANTRENAMENTELOR VEȚI ÎNVĂȚA PRIN INTERMEDIUL EXERCIȚIILOR , SĂ VĂ APĂRAȚI DE ORICE TIP DE AMENINȚARE ȘI AGRESIUNE, SĂ NEUTRALIZAȚI RAPID ȘI EFICIENT ORICE ACȚIUNE CE AR PUNE ÎN PERICOL SIGURANȚA VOASTRĂ, A CELOR DRAGI SAU A BUNURILOR VOASTRE. VA VETI DEZVOLTA NU NUMAI CONDIȚIA FIZICĂ, CI ȘI PSIHICUL ȘI ATITUDINEA MENTALA CE VĂ VA PERMITE SĂ ÎNFRUNTAȚI ȘI SĂ GESTIONAȚI FRICA, ÎN AȘA FEL ÎNCÂT SĂ PUTEȚI REACȚIONA ÎNTR-UN CAZ DE AGRESIUNE VIOLENTĂ, ORICARE AR FI EA. VOM EVOLUA PRIN METODE MODERNE DE AUTOAPĂRARE CARACTERIZATĂ PRIN LOGICĂ, COERENȚĂ, SIMPLITATE SI NATURALEȚE, NE VOM BAZA PE REACȚII INSTICTIVE ALE CORPULUI, VEȚI OBSERVA DUPĂ DOAR CÂTEVA LUNI DE ANTRENAMENTE EVOLUȚIA TEHNICĂ ȘI FIZICĂ.

ANTRENORUL TAU : GOE NEGOITA

PRACTICANT DE LUPTE – LIBERE DE MAI BINE DE 20 DE ANI, MULTIPLU CAMPION NATIONAL SI INTERNATIONAL SI UN ANTRENOR DE EXCEPTIE CU ELEVI MEDALIATI LA CAMPIONATELE NATIONALE, GOE NEGOITA SE ALATURA ECHIPEI DANCE PRESTIGE!
TEHNICILE DE PREDARE SUNT PERSONALIZATE FIECARUI GRUP IN PARTE, ASADAR INTR-O SINGURA SESIUNE DE 1H POTI INVATA ENORM INDIFERENT DE VARSTA SAU NIVELUL TAU (VARSTA MINIMA: 8ANI)

Leave a Reply

Your email address will not be published.