REGULAMENT DANCE PRESTIGE
POLITICI OPERATIONALE

revizuit la 26.06.2021

ART.1 

GENERAL: 

 1. Participarea la orele organizate de DANCE PRESTIGE si semnarea formularului de inscriere (din app sau de la receptie – atasat regulament pe verso) inseamna automat acordul dvs. in legatura cu regulile si procedurile regulamentului intern de functionare. 
 2. Membrii trebuie să respecte întotdeauna Regulamentul Intern de Funcţionare al Dance Prestige, precum şi reglementările, politicile sau procedurile, astfel cum acestea vor fi afișate pe site-ul www.danceprestige.ro  si/sau in zona Contului de Membru din aplicația internă . Toate astfel reguli, politici, proceduri, fac parte integrantă din prezentul Regulament Intern de Funcționare Dance Prestige.
 3. Membru al studioului este orice persoană majoră având deplină capacitate fizică si psihică, ce a vizitat sediul, a citit și a consimtit, inclusiv prin semnarea formularul de înscriere, să respecte Regulamentul Intern de functionare și a achitat tariful (abonamentului sau sedintei). Persoanele sub vârsta de 16 ani trebuie să prezinte acordul scris al unuia dintre părinți sau al tutorelui, care își asumă răspunderea pentru faptele minorilor respective si pot participa doar la antrenamentele conduse de un antrenor (grup sau personal).
 4. Centrul isi rezerva dreptul de a-si selecta clientela si de a refuza accesul persoanelor care au avut vreodata abonamentul reziliat.
 5. Cunoașterea, însușirea și respectarea integrală a prezentului Regulament sunt obligatorii pentru toți Clienții Centrului.
 6. După efectuarea unei plăți, Clientul are obligația să ia bonul fiscal și să-l păstreze până la ieșirea din incinta Centrului.
 7. Prin plata unei sedințe sau a abonamentului / semnarea formularului de înscriere / validarea abonamentului 7card (card sau aplicatie) / inscrierea pe listele de angajati beneficiari ai contractelor cu diverse firme / prin acceptarea de a se antrena in DP , Clientul confirmă faptul ca va respecta cu strictețe prezentul Regulament. În cazul încălcării oricarei prevederi a Reglamentului, Clientului i se va anula abonamentul, fără rambursarea niciunei sume, respectiv i se va refuza pe viitor accesul prin programul 7Card, și va fi tras la răspundere pentru orice eventuale daune provocate Centrului sau altor Clienți.
 8. Client al Centrului este orice persoană majoră având deplină capacitate fizică si psihică, ce a vizitat Centrul, a citit și a consimtit, inclusiv prin semnarea formularul de înscriere, să respecte Regulamentul Centrului și a achitat tariful (abonament sau sedinta) sau a validat cardul/aplicatia 7Card sau s-a inscris pe lista de angajați beneficiari ai contractelor cu diverse firme etc.) Persoanele cu vârsta cuprinsă între 14 și 18 ani trebuie să prezinte acordul scris al unuia dintre părinți sau al tutorelui, care își asumă răspunderea pentru faptele minorilor respective si pot participa doar la antrenamentele conduse de un antrenor (grup sau personal).
 9. Clientilor cu gripă sau alte boli contagioase nu li se va permite intrarea in Centru pentru a nu-I contamina si pe ceilalti.
 10. Persoana care îi deranjează pe ceilalți clienți sau personalul Centrului, sau aduce pagube Centrului sau prejudicii imaginii acestuia, persoana care nu respectă Regulamentul Centrului, (regulile de comportament, igienă sau de folosire a echipamentelor), după o corectă și prealabilă avertizare, va avea cardul inactivat, fara restituirea contravalorii restului de abonament, dupa cum va considera de cuviinta personalul Centrului.

ART. 2  
PROGRAM  & CURSURI 

Programul de funcţionare al Dance Prestige® este disponibil la recepția studioului și pe pagina de internet www.danceprestige.ro precum si in Contul de Membru. Dance Prestige îşi rezervă dreptul de a modifica oricând programul de funcţionare al studioului precum şi orele de program ale cursurilor de dans organizate în cadrul acestuia, modificările urmând a fi aduse la cunoştinţa Membrilor în timp util, prin afişare la recepție, online pe rețelele de socializare si grupurile de comunicare Whatsapp, si pe website-ul Dance Prestige. Membrii trebuie sa urmareasca programul de funcționare si sa rezerve o clasa, potrivit Regulamentului de rezervări. (art.8)

Cursurile de grup se vor organiza conform programului de functionare. Dance Prestige nu garanteaza prezenta unui anumit instructor la curs, ci prezenta clasei din program. Vom cauta intotdeauna cea mai buna varianta – atunci cand se pune problema inlocuirii unui anumit instructor,  iar sedintele nu se vor putea recupera pentru ca a lipsit instructorul x, daca – clasa de grup continua sa se desfasoare. In cazuri delicate, unde profesorul nu corespunde cerintelor voastre, va recomandam sa incercati si alte clase sau sa va adresati cererile la info@danceprestige.ro  *Este posibila rambursarea abonamentului, insa in contextul in care se respecta intervalul de timp pentru semnalarea problemei. EX: “Cursul s-a organizat *astazi* cu un alt instructor pe care l-ai incercat si nu a fost conform cerintelor tale. In decursul a doua saptamani de la acest eveniment poti trimite un email la info@danceprestige.ro pentru solutionarea problemei.”

ART. 3
ACCESUL IN SALA:

Accesul in sala va fi limitat si doar pe baza de programare, sala de asteptare nu va fi disponibila pentru insotitori, iar folosirea dezinfectantului va fi obligatorie atat la sosire, cat si la plecare + masurarea temperaturii 

 1. La intrarea in incinta Dance Prestige, vor fi obligatorii dezinfectarea, triajul epidemiologic și termometrizarea persoanelor.
 2. Dupa bifarea prezentei la receptie, se va merge direct la vestiar unde veti avea la dispozitie 5 min sa va schimbati in echipament. Se va permite accesul a 3-5 persoane simultan in vestiar.
 3. Distanta in sala va fi marcata cu benzi indicatoare care va vor ajuta sa ramaneti in perimetrul permis.
 4. Accesul in cladire, vestiare si receptie se va face cu masca.
 5. Vom anula accesul in sala de asteptare si, implicit, balconul. Insotitorii vor putea astepta in afara complexului sau vor reveni la finalul cursurilor.
 6. Accesul la cursuri se va face doar prin programare in prealabil.
 7. Suprafetele salilor ne permit : SEDIU DRISTOR :  Studio 1 : 27 pers., Studio 2 : 17 pers.

ART. 4:
1. ABONAMENTE, REZERVARI & APLICATIA DANCE PRESTIGE

  1. Membrul are obligatia sa downloadeze si sa activeze APLICATIA MOBILA DANCE PRESTIGE,, pentru rezervarea locului la curs si pentru self check-in. Accesul şi participarea Membrilor la cursurile de grup, organizate de Dance Prestige sub conducerea antrenorilor, se va face numai în limita locurilor disponibile si numai daca Membrul isi face rezervare in prealabil si efectueaza check-in-ul potrivit Regulamentului de rezervări. 
  2. Toate cardurile de membru au valabilitate 31 de zile. Sedințele nefolosite până la data expirarii abonamentului se pierd daca abonamentul nu este consumat pana la data expirarii.
  3. Ședințele pierdute nu se pot transfera către o altă persoană.
  4. Abonamentele nu se pot “îngheța”.
  5. Reducerile nu se cumulează.
  6. Încredinţarea de către Abonat a Cardului de Membru către o altă persoană, în vederea folosirii acestuia, atrage după sine rezilierea Abonamentului.
  7. Abonamentele pot fi suspendate sau contravaloarea se poate returna in cazul urgentelor medicale dovedite cu acte.

ART. 5:
OBIECTE SI BUNURI PERSONALE 

 1. Pe perioada în care Membrul se află în interiorul centrului, vestiarul poate fi utilizat de către membri numai pe parcursul șederii în incinta studioului. Membrii nu vor putea depozita peste noapte obiecte personale în vestiarele clubului. Pe durata șederii, membrii îşi pot păstra toate bunurile personale închise în vestiare, bunurile personale rămânând în paza și custodia Membrului. Dance Prestige nu isi asuma nici o responsabilitate pentru bunurile abonatilor pierdute, furate sau deteriorate pe timpul sederii in incinta clubului. In cazul bunurilor personale uitate in incinta studioului, acestea vor fi pastrate timp de 3 zile, dupa care daca acestea nu sunt revendicate, vor fi donate.

ART. 6:
COMUNITATE SI BUNA FUNCTIONARE:

 1. Membrii sunt obligaţi să poarte echipament sportiv adecvat pe tot parcursul sesiunilor de miscare, respectiv tricou, pantaloni sport şi pantofi de sport adecvaţi sălilor de antrenament. Este interzisă intrarea în sălile de antrenament cu pantofi de stradă. În scopul menţinerii unui grad înalt de igienă, se recomanda ca toţi Membrii să folosească, în timpul antrenamentului, prosoapele personale, deodorant, etc…
 2. Dance Prestige nu va fi responsabilă pentru eventualele accidentări sau vătămări de orice natură suferite de participanti în interiorul Dance Prestige.
 3. Membrilor li se interzice utilizarea în cadrul Dance Prestige a unui limbaj neadecvat sau ofensator precum și orice tip de violenţă fizică şi/sau verbală, atât faţă de ceilalţi Membri sau invitaţi ai Membrilor, cât şi faţă de personalul Dance Prestige. Orice incalcare a acestei reguli poate duce la interzicerea accesului in incinta. 
 4. Membrii care sunt nemulțumiţi de serviciile DANCE PRESTIGE trebuie să anunţe personalul de la recepţie în acest sens ori sa trimita feedback-ul către conducere la adresa de e-mail info@danceprestige.ro  .
 5. Fumatul şi folosirea tutunului nu sunt permise în incinta studioului Dance Prestige. Accesul sub influența alcoolului, drogurilor, stimulentelor, sedativelor/substanțelor halucinogene sau substanțelor ilegale sau unor altor asemenea substanțe sau consumul acestora în cadrul Dance Prestige, precum și comercializarea/vanzarea acestora, este interzisă. Membrii ar trebui sa fie conștienți de faptul ca sub influența unor asemenea substanțe pot afecta capacitatea Membrului de a se antrena, de a desfășura activități sportive și pot avea consecințe deosebit de grave asupra sanatatii lor.
 6. In incinta Dance Prestige sunt interzise fumatul MINORILOR inclusiv tigarile electronice, consumul de băuturi alcoolice, droguri, medicamente precum si comercializarea acestora sau a oricăror substanţe ilegale. Este interzis accesul sub influenţa drogurilor, băuturilor alcoolice sau a medicamentelor care afecteaza capacitatea de a efectua efort.
 7. In incinta Dance Prestige sunt interzise adultilor consumul de băuturi alcoolice, droguri, medicamente precum si comercializarea acestora sau a oricăror substanţe ilegale. Este interzis accesul sub influenţa drogurilor, băuturilor alcoolice sau a medicamentelor care afecteaza capacitatea de a efectua efort.
 8. Sunt interzise următoarele acţiuni sau omisiuni: nerespectarea regulilor referitoare la igienă şi curăţenie în incinta clubului Dance Prestige, efectuarea de fotografii şi/sau înregistrări video în incinta clubului Dance Prestige fara acordul expres al clubului, folosirea în mod necorespunzător a echipamentelor de antrenament, expunerea părţilor intime ale corpului în incinta sălilor de antrenament sau zonelor publice deţinerea sau folosirea oricarui fel de arme precum si orice comportament neadecvat.
 9. În cazul în care Abonatul a săvârşit vreuna dintre faptele menţionate la articolele (1) – (5), Dance Prestige va avea dreptul de a rezilia Abonamentul (Abonamentul va fi considerat reziliat de drept – pact comisoriu, conform art. 1553 Cod Civil), caz în care preţul Abonamentului sau orice parte neconsumata a acestuia va fi reţinut de către Dance Prestige cu titlul de daune prestabilite.
 10. Vestiarul poate fi utilizat de către Abonati numai pe parcursul sederii în incinta clubului. Abonatii nu vor putea depozita peste noapte obiecte personale în vestiarele clubului. 
 11. Este interzis accesul în incinta Dance Prestige, cu produse alimentare.
 12. FILMARI, POZE, POSTARI WEBSITE SI SOCIAL MEDIA: Abonatul isi cedeaza toate drepturile de imagine privind continutul foto si video din interiorul centrului Dance Prestige Studio si isi ofera consintamantul pentru ca Dance PRESTIGE sa foloseasca materialele foto/video acolo unde ii este util si necesar (website, social media, etc..). 

ART. 7:
RECLAMATII SI SUGESTII:

Orice sugestie, reclamație, plângere, sesizare sau solicitare din partea Membrilor (“Cererea”) se va formula în scris și se depune la info@danceprestige.ro in cel mult 15 zile lucratoare de la data producerii evenimentului. Cererea va trebui să conţină obligatoriu următoarele elemente: numele şi prenumele persoanei care adresează plângerea /denumirea, în cazul persoanei juridice; calitatea acestuia (numai dacă persoana care semnează plângerea este împuternicit al unei alte persoane ori reprezentant al unei persoane juridice); descrierea completă a evenimentului precum şi data când s-a produs şi, dacă este cazul, ora la care s-a produs; adresa completă şi corectă la care răspunsul DP va fi expediat; data întocmirii; semnătura persoanei care adresează Cererea (şi ştampila dacă este vorba de o persoană juridică). Toate Cererile adresate vor fi solutionate în termen de 15 zile lucratoare de la data înregistrării acestora în evidențele DP. Dance Prestige îşi rezervă dreptul de a refuza soluţionarea Cererii dacă oricare dintre elementele de mai sus lipsesc. Dance Prestige nu garantează soluţionarea favorabilă a Cererilor.

ART. 8:
REZERVARI | REGULI GENERALE:
Rezervarile se vor efectua folosind instrumentele urmatoare, respectandu-se criteriile:

 1. Daca aplicatia este activa si functioneaza – toate rezervarile se vor face exclusiv acolo, exceptand situatiile deosebite cand un parinte/tutore/client nu se poate loga online sau nu are un dispozitiv la indemana. 
 2. Daca aplicatia nu este activa – rezervarile se vor face pe grupurile de whatsapp sau la receptie. Pentru a fi inclus in grupul de whatsapp corespunzator clasei pe care doriti sa o urmati – sunati la 0774 462 330, mesaj la info@danceprestige.ro sau instagram: dance.prestige 

IN TOATE CAZURILE rezervarile se fac doar in baza confirmarii de plata deoarece locurile sunt limitate in sala. Exceptie de la aceasta regula face PRIMA VIZITA – care in functie de ofertele receptiei din luna respectiva poate sa fie gratuita sau redusa.

TIPURI DE REZERVARI:

 • REGULAR:

Se considera rezervare regular orice rezervare facuta corect si care respecta regulile destinare fiecarui canal in parte.

 • WALK-IN:

Se considera walk-in un potential client care doreste sa participe ad-hoc la un curs organizat de catre Dance Prestige. Pentru participarea la ora acesta trebuie sa astepte confirmarea tuturor rezervarilor si a listei de asteptare, iar daca sunt locuri disponibile – accesul acestuia la curs va fi permis.

 • 7 CARD, FIT PASS, ESX, MEMBRII TRUPELOR DP,  ETC…

Dance Prestige percepe co-taxa pentru aceste platforme:

10 ron – clasa cu darata 1 h

15 ron – clasa cu darata 1h30

Membrii care participa la clasele DP cu aceste carduri, isi vor achita co-taxa in avans, iar rezervarea se va face in baza acesteia. EX: doresc sa particip la 4 clase (4h in total) – achit in avans 40 RON (la receptie, revolut, transfer bancar, etc..) iar in aplicatia DP voi avea un abonament activ de 4 sedinte cu aceasta valoare – care imi va permite sa imi rezerv locul la ore. 

 • PRIORITY ENTRY SAU SEDINTE CU PRIORITATE:

Sedintele rezervate cu mai mult de 26 de ore inainte de curs se considera SEDINTE CU PRIORITATE. De ce? Majoritatea clientilor care doresc sa nu piarda locul in sala si sa nu astepte start-ul rezervarilor din grupele de whatsapp sau aplicatie prefera sa contorizeze sedinta direct la receptie/telefon. Ce inseamna acest lucru?

Daca rezervi cu PRIORITATE, adica cu mai mult de 26 de ore de la ora cursului, sedinta este contorizata automat – se bifeaza ca prezent la curs, iar ulterior nu mai poti anula. Acest tip de rezervare nu se poate face prin app. 

ART. 8A 

REGULI DE REZERVARE IN FUNCTIE DE CANALUL ACTIV:

MEMBRUL ARE RESPONSABILITATEA de a se interesa care este canalul pe care sala il foloseste si sa citeasca cu atentie politicile operationale. Acestea vor fi transmise si in mediile online (social media, website)

Aplicatie:

 1. Downloadezi aplicatia “ Dance Prestige” din app store sau google play
 2. Te inregistrezi 
 3. Faci plata (direct la receptie sau transfer bancar/revolut)
 4. Dupa ce primim confirmarea de plata, abonamentul va fi activ in aplicatie 

REGULI APLICATIE:

 1. O clasă se poate rezerva începând cu 26 de ore în avans.
 2. Pot fi rezervate până la maximum trei clase/zi
 3. Anularea cu mai putin de 6 ore rezulta in pierderea sedintei si se adauga o penalizare
 4. Neprezentarea la curs duce la pierderea sedintei si se adauga o penalizare
 5. La 2 penalizari nu se mai poti face rezervari din app in luna respectiva
 6. Penalizarile se reseteaza pe 1 a lunii
 7. Pentru ca sunt doua sali cu diferite capacitati ( 27 pers sala mare, 18 sala mica) toate clasele incep cu 18 locuri. Prima clasa care ajunge la 19 automat se duce in 27 de locuri si se continua rezervarile pentru clasa respectiva.
 8. Cand nu mai exista locuri disponibile la o clasa – se va deschide waiting list. 
 9. In momentul in care se elibereaza un loc, toti primesc notificari si isi pot rezerva locul dorit

RECEPTIE : 

 1. La Recepție îți poți rezerva locul la class oricand în timpul programului, deoarece putem verifica în timp real câte ședințe mai ai disponibile pe abonament. 
 2. REZERVĂRILE SE POT FACE ÎN LIMITA ȘEDINȚELOR DE PE ABONAMENT respectandu-se regulile pentru orele destinate rezervarilor (regular, priority, etc..) 
 3. Acest lucru înseamnă că poți să îți programezi toate ședințele de pe abonament la toate clasele dorite, până la data de expirare a acestuia. 
 4. Clientul are responsabilitatea sa cunoasca regulile si sa stie ce se intampla cu sedintele de pe abonamentul sau daca rezervarea este facuta cu 26 de ore inainte sau in intervalul de 26 de ore. 

TELEFONIC/INSTAGRAM:

 1. Daca aplicatia sau grupurile de whatsapp functioneaza, nu se vor face rezervari telefonic. Exceptand cazul in care este prima sedinta. 
 2. Daca nu este prima sedinta: Colegii nostri iti vor pune la dispozitie informatii despre aplicatie sau link-ul de whatsapp ca sa faci rezervarea acolo si te vor ajuta cu detaliile pentru plata 
 3. Daca este prima sedinta: Colegii nostri te vor ajuta cu detaliile pentru plata si iti vor explica pasii pe care trebuie sa ii urmezi atunci cand ajungi la receptie, unde iti vei activa contul de membru. 

GRUPURILE DE WHATSAPP:

Daca aplicatia functioneaza nu se vor face rezervari pe grupurile de whatsapp.  Daca nu functioneaza, grupul de whatsapp este canalul dedicat rezervarilor. 

 1. Rezervările pe grup se fac cu o zi înainte de curs, începând cu ora 16:00 
 2. Locurile in sala sunt limitate, iar dacă vrei sa îți anulezi rezervarea trebuie sa o faci cu cel puțin 6h înainte de începerea cursului, altfel ședința se va deconta de pe abonament. Aceasta regula SE APLICA – chiar si atunci cand cineva iti ocupa locul rezervat 
 3. Daca rezervi in intervalul orar de grup (whatsapp – ora 16:00 cu o zi inainte cursului, app – 26h inainte de curs) poti anula respectand intervalul de 6 ore. Ex: clasa incepe la ora 18:00 si tu anulezi la 17:00 esti penalizat, iar sedinta se pierde. EX CORECT: clasa incepe la ora 18:00 si tu anulezi la 11:00 – sedinta ramane activa pe abonament 

ART. 9
INCALCAREA REGULAMENTULUI 

În cazul în care Membrul a săvârşit vreuna dintre faptele menţionate mai sus, Dance Prestige va avea dreptul: I) de a suspenda Abonamentul acestuia,  în funcţie de gravitatea respectivei încălcări; II) de a rezilia Abonamentul, fără a fi necesară punerea în întârziere a Membrului (Abonamentul va fi considerat reziliat de drept – pact comisoriu, conform art. 1553 Cod Civil), caz în care preţul Abonamentului sau orice parte a acestuia va fi reţinut de către Dance Prestige cu titlul de daune prestabilite.