ColaborariCursuriNoutatiCursuri de TAEKWONDO

November 20, 2018by admin2357

Irina Podoleanu a fost ani de zile sportiva de performanta cu rezultate importante si notabile, in cadrul Lotului National de TaeKwondo W.T.F. (World Taekwondo Federation), ulterior arbitru si instructor, devenind antrenor de TaeKwonDo W.T.F in urma absolvirii Scolii de Antrenori CNFPA-SNA in 2009.

In 2012 a fost membru fondator al unui club sportiv, obtinand numeroase rezultate semnificative si frumoase pe tot parcursul activitatii sale de antrenorat.

Mai mult de jumatate din viata si-a petrecut-o practicand acest sport olimpic si totodata, bucuria de a transmite mai departe aceste cunostinte si valori care si-au pus amprenta asupra definirii personalitatii si caracterului sau, au motivat-o sa nu renunte la activitatea de antrenor. Impreuna ne dorim sa oferim copiilor ce ne trec pragul salii, o dezvoltare armoniasa, performante sportive frumoase si nu in ultimul rand amintiri de neuitat.

Sub egida C.S. Tenere TaeKwonDo Club, Irina Podoleanu s-a alaturat si echipei noastre si va asteapta incepand cu 1 Octombire, in fiecare  Miercuri de la ora 21.00 la cursurile de TaeKwonDo W.T.F.

Leave a Reply

Your email address will not be published.