Dăm startul unui nou sezon de streetdance și breakdance pentru cei mici!

HoursMinutesSeconds

Dance Prestige este locul unde înveți primii pași de dans sau dezvolți aptitudini demne de performanță. Descoperă beneficiile dansului alături de o echipă profesionistă, care te va ajuta să îți maximizezi potențialul și te va îndruma către stilul de dans care ți se potrivește.

Vă așteptăm alături de noi în 2023 fie că doriți performanță pentru micuțul dvs. sau doar căutați un hobby creativ care ajută nu doar fizic ci și pe planurile emoționale si psihice.

Știm că este puțin complicat de determinat ce stil de dans se potrivește copilului, de aceea vă oferim posbilitatea unei ședințe de testare și consiliere.

Tot ce trebuie să faceți este să completați forrmularul de înscriere sau să sunați pentru programare: 0721.897.144

La grupa de copii litera de lege este DISTRACȚIA, însă în egală măsură ne preocupă și dezvoltarea. Învățăm pași de bază din HIP HOP, facem exerciții de ritmică și studiem teoria stilului de dans practicat. La clasele de breakdance – împingem barierele cu statul în cap, în mâini sau acceptăm alte provocări pe care instructorul le consideră potrivite. Desigur, totul într-un mediu sigur.

Din 2012 DP lucrează alături de cei mai apreciați artiști autohtoni, pune în scenă și pe ecranele mici – momente artistice, organizează concursuri și călătorește să reprezinte România peste tot în lume!

PROGRAM (INCEPAND CU 14 IANURIE)

LUNI & VINERI
20:00 breaking (7+)
MARTI & JOI
18:00 street kids (6-10 ani) (doar marti)
18:00 street mini (3-5ani)
WEEKEND
11:00 street kids (3-5ani)
12:00 street mini (6-10ani)