Streetdance și breakdance pentru copii

Dance Prestige este locul unde dansatorii și coregrafii artiștilor precum: J Balvin, Pitbull, 3SE, INNA, ETC.. te învață și pe tine să dansezi. Aici înveți primii pași de dans sau dezvolți aptitudini demne de performanță. Descoperă beneficiile dansului alături de o echipă profesionistă, participă la concursuri și emisiuni sau alte proiecte creative.

Vă așteptăm alături de noi fie că doriți performanță pentru micuțul dvs. sau doar căutați un hobby creativ care ajută nu doar fizic ci și pe planurile emoționale si psihice.

Știm că este puțin complicat de determinat ce stil de dans se potrivește copilului, de aceea vă oferim posbilitatea unei ședințe de testare și consiliere.

Tot ce trebuie să faceți este să sunați pentru programare: 0721.897.144

 

La grupa de copii litera de lege este DISTRACȚIA, însă în egală măsură ne preocupă și dezvoltarea. Învățăm pași de bază din HIP HOP, facem exerciții de ritmică și studiem teoria stilului de dans practicat. La clasele de breakdance – împingem barierele cu statul în cap, în mâini sau acceptăm alte provocări pe care instructorul le consideră potrivite. Desigur, totul într-un mediu sigur.

NEW KIDS DISCOUNT

Dacă este prima oară la DANCE PRESTIGE – GOOD NEWS!! Ședința de testare este absolut GRATUITA – iar primul abonament este redus cu 50%

Din 2012 DP lucrează alături de cei mai apreciați artiști autohtoni, pune în scenă și pe ecranele mici – momente artistice, organizează concursuri și călătorește să reprezinte România peste tot în lume!

PROGRAM

LUNI
18:00 - 19:00 breaking (7+)
STREET MINI (3-5ANI)
MARTI 17:00
SAMBATA 11:00
STREET KIDS (6-10ANI)
MARTI + MIERCURI 18:00
SAMBATA 12:00
VINERI (PERFORMANTA) 18:00