CursuriNoutatiCursuri de Street Dance cu Andrei Minea

May 9, 2016by admin

Fiindca v-am obisnuit cu diversitatea si inovatia, sunt bucurosi sa adaugam o noua piesa in puzzle-ul Dance Prestige. Noul curs de CHOREO va fi sustinut de catre Andrei Minea (Smiley) – dansator si coregraf profesionist, ce doreste sa impartaseasca din experienta sa cu viitorii sai cursanti.

Asadar, in fiecare VINERI, ora 20:30 va invitam la cursul de CHOREO cu SMILEY (Open).

Cine este Smiley?

“Dansator si coregraf profesionist, cu un simt al ritmului si al muzicii foarte dezvoltat si cu o abilitate creativa de a exprima si de a transpune o poveste sau idee prin diferite tehnici si miscari. Avand o stare de sanatate foarte buna si o rezistenta fizica excelenta precum si abilitatea de a lucra in echipa, cu dansatori de toate varstele si nivelele de dificultate, alaturi de cantareti, interpreti, artisti si actori. Un iubitor al performantelor live si al experientelor cu public larg, totodata cu o capacitate de crea rapid coregrafii noi.”

Premii castigate :

Hip-Hop International 2011 – 1st Place UST Crew
Hip-Hop International 2011 – 1st Place Solo
Hip-Hop International 2012 – 1st Place Whogonstopus
Romania’s Got Talent 2013 – Semifinal
Romania’s Got Talent 2013 – Final
Cupa Liceelor Street Dance 2011 1st Place Bucuresti

Ce inseamna curs OPEN?

Instructorul isi va pregati clasele in functie de nivelul celor prezenti. In general aceste cursuri sunt frecventate de incepatori sau intermediari. Sunt potrivite astfel pentru ambele categorii de dezvoltare, iar daca iti este teama ca va fi greu sau nepotrivit pentru tine, iti amintim ca poti beneficia de sedinta GRATUITA, ca sa testezi terenul.

REZERVARILE SI INSCRIERILE se fac la:

  • info@danceprestige.ro
  • facebook.com/danceprestige
  • 0725.647.992 – Stefania