NoutatiWELLNESS MARATHON 8 IULIE

June 20, 2017by admin2678

JOIN THE CHALLENGE
Câștigă un abonament nelimitat la clasele de aerobic!

Atinge-ți scopurile în dezvoltarea corporală și menținerea condiției fizice! Prioritatea numărul unu a maratonului este să te ghideze în stabilirea și susținerea unui stil de viață sănatos și activ.  Te așteaptă 7 clase a câte 30 de minute fiecare construite special pentru tine.

***Alina Duma, Jhony și Mona, o echipă de antrenori cu experiență  gata să te ajute în obținerea celor mai bune rezultate.
** Între ore va exista o pauză de 5-10 minute

 

Reguli și Tarife de participare:

Poți participa GRATUIT, dacă îndeplinești cei 4 pași de mai jos:

  1. SHARE EVENT FACEBOOK
  2. FOLOSEȘTE #vreaulamaraton în descriere
  3. Etichetează prietenul/prietenii alături de care ai vrea să participi
  4. REZERVĂ LOCUL LA INFO@DANCEPRESTIGE.RO
    **LOCURI LIMITATE

*Dacă nu sunt îndepliniți cei 4 pași, se va achita 69* RON FULL PASS

 

Cunoaște-ți instructorii:

Alina Duma

Alina Duma este instructor autorizat de Zumba Fitness din 2010, insa ea a intrat in lumea dansului inca de la o varsta frageda. Dupa ani buni de dans sportiv si competitii castigate, aceasta a intrat in lumea dance fitnessului practicand fenomenul numit – ZUMBA FITNESS.

Alina este renumita la nivel international, aceasta fiind invitata sa prezinte Masterclassuri de Zumba fitness atat in tara cat si in Europa si USA.

Din 2012 pana in prezent, Alina a sustinut Masterclassuri de Zumba fitness aproape in toata Romania, urmand apoi Europa: Belgia, Franta, Italia, Luxemburg, Olanda, Bulgaria, Irlanda, Suedia si multe altele.

In 2014, a fost invitata in USA alaturi de unul dintre cei mai renumiti instructori de Zumba din lume, William the Wild Shaker sa sustina Masterclassuri intr-un USA Tour in San Antonio, Austin, McAllen, Huston, Port Arthur si in Oregon.

Din 2013 pana in prezent, Alina este aleasa sa fie asistenta in cadrul celei mai Mari Conventii de Zumba care are loc in Olrando, FL – USA, pentru trei WORKSHOP-URI de succes: Lambazouk, Bachata Extreme si Dominican Explosion.

Alina are urmatoarele certificari:

Zumba Fitness B1, B2, Zumba Kids & Zumba Kids Jr, Zumba Pro Skills, Zumba Sentao, Strong by Zumba

Participari la Conferinte de Zumba: Londra, Lille, Rimini

Participari la Conventia de Zumba, Orlando Florida- 2013, 2014, 2015, 2016, 2017

Youtube: Alina Duma Zumba
Instagram: alina_dumazumba

Jhony

“Am inceput sa dansez de la varsta de 11 ani, iar tot ce am auzit in primii ani a fost : „ Sunt dansator la origini și am colaborat cu artisi si diverse trupe, incepand de la Teatrul Masca, Cream, Trupa Trouble, Trupa Streetbeat , Motydance, Trupa Aspekt, pana la Alb-negru, Domnul M, Diana Matei, Carmen Trandafir, Connect-R, Elena Gheorge, Delia.

In 2012 a fost pentru prima data cand am inceput sa predau clase de stretching la o sala de aerobic. Pasiunea pe care o depun in predarea unei clase m-a facut sa o numesc mai mult decat un antrenament, o “STARE DE BINE”, pe care o iei cu tine acasa, de fiecare data. Aceasta senzatie ramane in memoria ta pana la urmatoarea sedinta de antrenament.

In scurt timp am prins gustul acestui gen de sport in sala, iar experienta mea in dans m-a ajutat sa combin aerobicul cu stilurile de dans pe care le stiam, antrenamentul a devenit astfel inedit si distractiv .

In anul 2015 , in urma terminarii cursurilor oferite de Fitness Scandinavia am obtinut licenta internationala acreditata de instructor de aerobic, motivandu-ma si mai tare sa imi dedic timpul, invatand pentru a le obtine si pe celelalte. In prezent predau clase de aerobic dance, step aerobic, pilates, stretching, functional shape.

Va astept cu drag la clasele mele, sa ne distram in timp ce lucram.

Un corp lipsit de flexibilitate, un corp rigid, este un corp care nu mai poate progresa! La fel ca si gandirea!”

Mona Breja

Mona Breja absolventa a asociatiei sportive “Sportul pentru toti” si a scolii “Move On”. Ca si expereinta amintim cei 8 ani de balet, 4 ani de dansuri moderne, participare la nenumarate concursuri de atletism, cros, stafeta, semimaraton.

“Am inceput predarea claselor de step & tone, Abs & butt, total body workout, circuit training la fostul Complex de sanatate (Budapesta), urmand apoi la alte sali cu circuit privat.”

Mona este o persoana dinamica, entuziasta, pozitiva ce va incerca mereu sa obtina cele mai bune rezultate in tot ceea ce face.

 

Clase și Program:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.