PASUL 1: Inscrie-te folosind formularele de mai jos pentru a economisi timp la receptie.

PASUL 2: Instaleaza aplicatia pe telefon (Dance Prestige pe app store si google play). Inregistreaza-te. Aplicatia va genera automat un cont pe care il vei activa cand vei achita abonamentul la receptie. Aici vei putea sa iti vezi clasele ramase, valabilitatea si istoricul intrarilor.

  • REZERVARI
  • CUM MA INSCRIU?
  • CE NIVEL MI SE POTRIVEESTE?
  • CUM VA CONTACTEZ PE INSTAGRAM
  • * Rezervarile din ziua class-ului se incheie: L-V (4pm) S-D (12pm)
  • * Rezervarile se pot face in limita sedintelor disponibile pe abonament. Acest lucru inseamna ca poti sa iti programezi toate sedintele de pe ab. pana la data de expiraree a acestuia. Atentie! Daca optezi pentru aceasta metoda sedintele se vor lua automat de pe abonament.
  • * Pentru a-ti pastra locul rezervat trebuie sa ajungi la timp. Cursurile incep la fix. Poti intarzia 10 minute max. de la inceperea acestora.  Dupa cele 10 minute alocate locul tau va fi cedat persoanelor de pe waiting list.
  • “Nu am prins loc la class. Ce pot face?” Te poti prezenta la receptie inainte de inceperea cursului si poti participa daca: 1. cineva care are deja rezervare nu ajunge la timp sau 2. cineva anuleaza rezervarea mult prea tarziu ca cei aflati pe waiting list sa fie anuntati de locul eliberat
  • “Cu cat timp inainte de class pot sa imi fac rezervare?” 1. LA RECEPTIE: Oricand in saptamana cursului. 2. PE INSTAGRAM: cu max. 1 zi inainte de class 3. PE WHATSAPP: din momentul in care instructorul anunta inceperea inscrierilor
  • * ATENTIE!! Daca nu onorezi rezervarea, sedinta se pierde automat. Anuleaza rezervarea cu minim 6h inainte de curs pentru a evita acest lucru. Daca nu ai sedinte pe abonament si nu onorezi rezervarea facuta (nici nu o anulezi la timp) iti vei pierde sedintele de pe abonamentul facut ulterior.

* Accesul la cursuri se face doar pe baza rezervarilor deoarece fiecare sala dispune de un numar limitat de locuri pentru respectarea normelor privind distantarea sociala. 

* Accesul la cursuri este permis doar pentru participanti. Nu este permisa asteptarea de catre insotitori in aceasta perioada. 

Fiecare curs are in dreptul sau mentionat nivelul. Clasele pentru incepatori sunt dedicate oamenilor care nu au mai dansat niciodata dar au coordonare/ureche muzicala cat sa tina pasul cu grupul. Va recomandam sa incercati un curs de incepatori pentru ca instructorul sa determine nivelul la care va aflati. 

In cazul in care nu ati dansat absolut niciodata si considerati ca aveti probleme de coordonare/ritm va recomandam o sedinta privata, alaturi de unul dintre instructorii nostri, unde atentia este exclusiv asupra unei singure persoane si se poate lucra in ritmul dorit/potrivit