erika & ioana

 

 

 

La grupa de copii litera de lege este DISTRACȚIA, însă, în egală măsură, ne preocupă și dezvoltarea. Învățăm pași de bază din HIP HOP, facem exerciții de ritmică și câteodata exersăm statul în cap sau diferite freezuri, în genul BABY FREEZE. Dansăm adesea pe muzica HIP HOP și RnB.

 

 

 

cupa IDO DANCE

 

 

 

Pregătim spectacole, concursuri și momente speciale pentru părinți, iar copiii au posibilitatea de a face performanță, participând nu doar la grupele de dans ci și la gimnastică.

 

 INFORMATII IMPORTANTE:

 

  • Înscrierea la curs se face prin REZERVAREA unui loc la info@danceprestige.ro sau 0725.647.992,  în limita locurilor disponibile. 
  • PROGRAMUL SE VERIFICA LA PAGINA DEDICATĂ
  •  1 LIKE pe Facebook iti aduce o sedinta GRATUITA!

 

 

[column width=”1/2″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

 

* Dansează cu prestigiu! *

 

Prestigiul este garantat! Instructorii noștri au lucrat cu printre cei mai mari artiști din industria muzicală, de la INNA, Alex Velea, CRBL, Andreea Bănică, Animal X, Corina, Cream și mulți alții. Pentru noi, dansul este mai mult decât o pasiune – este un adevărat stil de viață.

 

CE ESTE STREET DANCE?

 

Streetdance-ul nu este un stil de dans, ci este o simplă denumire care a creat, însă, destule controverse şi polemici. Ca să nu facem aici o lecție de istorie, vă vom spune doar strictul necesar. Toate stilurile de dans ce au apărut în stradă sau în cadre sociale (ex: petreceri) intră sub umbrela ”streetdance”

 

Mai multe despre Street Dance?

 

Pentru început trebuie să știi că sub umbrela a ceea ce inseamnă „street dance” s-au adunat de-a lungul timpului, mai multe stiluri de dans. în ziua de astăzi aceste stiluri sunt destul de numeroase, însă asta nu trebuie să te sperie, pentru că dansul este dans, indiferent de stil. Pasiunea pentru dans trebuie să primeze în sufletul tău, ceea ce inseamna că noi iți recomandăm să ajungi, în timp, să te familiarizezi cu toate stilurile de dans.

 

La cursuri mizam pe pasi de baza, ca sa te ajutam sa iti formezi un vocabular. Putin cate putin, incorporam coregrafii si lucram la freestyle (dans la liber), apoi te ajutam sa iti gasesti propriul stil. In doua luni de zile vei fi capabil/a sa dansezi si alt dans, in afara de cel “al paharului”. Mizam pe pași care se pot dansa și individual, dar și în cuplu. Acești pași se numesc și “social dances”.

 

[/column]

 

[column width=”1/2″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

ALEGE CE ESTE MAI BINE PENTRU TINE ȘI MICUȚUL TĂU

*Tot ce trebuie sa stii inainte de a lua cursuri de street dance

 

  1. Cum îți alegi instructorul și sala de dans?

Poți să îți alegi prima dată sala de dans și atunci instructorul ți-l vei găsi acolo. Sau poți să îți alegi instructorul și implicit îți vei alege și sala de dans. Poți afla de un instructor sau o sală de dans printr-o recomandare, de pe internet, de la un eveniment/competiție/flash-mob.

  1. Ce calități să cauți la instructorul de dans?

Ca și trăsături generale pe care să le observi la un instructor noi îți recomandăm urmatoarele:

  • Să aibă o experiență activă de 2-3 ani în stilul pe care îl predă
  • Să fie instructor în mod constant (fără întrerupere) în ultimii 2 ani
  • Să cunoască informații legate de istoria stilului sau de dans
  • Sala de dans unde predă să fie suficient de echipată pentru cerințele unui curs de dans

Cum te pregătești pentru prima zi de curs?

 

Referitor la îmbrăcăminte și încălțăminte, noi îți recomandăm să nu îți cumperi nimic în plus față de ceea ce ai acasă. După 2-3 cursuri îți vei da seama, precis, dacă mai ai nevoie de altceva.

Asa că, în prima zi de curs, îți recomandăm să vii imbrăcat în ce vrei tu și să te schimbi, inainte de a intra în sala de dans, în ținută sport simplă, adică: tricou sau bluză largă, pantaloni în care să te poți mișca lejer și adidași/teneși pe care deja îi ai acasă.

[/column]

PENTRU INSCRIERI CONTACTATI-NE LA:

0725.647.992

FB.COM/DANCEPRESTIGE

[text_divider type=”single”]

 

CUM ARATA SALA NOASTRA

 

[/text_divider]