NoutatiPromotiiSpring SALE – 119 lei nelimitat

March 23, 2017by admin2043

 

Soare, energie frumoasa si discount-

uri substantiale! In lunile martie si aprilie te bucuri de abonamentul nelimitat la clasele selectionate de dans si aerobic la un pret promotional —> 119 lei (450 lei). Te asteptam la AEROBIC: booty workout, body shape, pilates, air drum, zumba sau DANS: easy dance, urban mix, incepand cu 28 martie.

!!Promotia este valabila pana in data de 25 aprilie

 

BOOTY WORKOUT
– program de aerobic unde se pune accentul pe muschii fesieri. Este combinat cu pasi usori de dans.

BODY SHAPE
– program de aerobic combinat cu miscari de dans usoare. Este dinamic si distractiv.

PILATES
– una dintre cele mai moderne si mai eficiente variante de remodelare a corpului.

EASY DANCE
– clasa de dans dedicata adultilor incepatori “abs – absolute beginners” (care nu au dansat niciodata), unde se vor invata miscari de baza din hip hop si house dance

URBAN MIX
– clasa de dans dedicata adolescentilor si adultilor incepatori spre intermediari, unde se vor invata si aprofunda stiluri precum: hip hop, popping, house, contemporan.

AIR DRUM:
– *Veti descoperi o experienta unica, senzatia de a tine in maini bete de taiko, celebrele tobe japoneze. Aceste bete, numite bachi, vor fi elementul nostru de ajutor pe intreaga durata a sesiunii. Din punct de vedere al abordarii tehnice, vom trece prin toate grupele de muschii, in asa fel incat corpul sa fie intr-o stare de aliniere cu totul, o stare reala, constienta si pozitiva.

Programul cursurilor aici:

Program Sector 3

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.