CursuriNoutatiReincepem programul Family Pack

February 18, 2016by admin2810

Începând cu luna februarie, la Dance Prestige beneficiezi de 1 oră de FIT & FUN (Aerobic si Pilates)  pentru tine și 1 oră de STREETDANCE pentru copilul tău, în același interval orar, la tarife de nerefuzat. Totul într-un spațiu central, la Tineretului – strada Lânăriei nr. 90

* Pentru familia ta *

Știm cât de importantă e familia pentru tine și înțelegem cât de greu e să găsești timp liber, dar și o activitate productivă pentru amândoi. Tocmai de aceea am lansat FAMILY PACK, în cadrul căruia TU menții o siluetă de invidiat, iar copilul tău face mișcare și se distrează în același timp pe muzica lui preferată.

* Weekend în familie *

Mai mult îți oferim posibilitatea să petreci sâmbăta și duminica alături de copilul tău, într-un mediu distractiv, dar și direcționat către dezvoltarea fizică și artistică.

* Prețuri competitive *

În plus, odată cu oferta FAMILY PACK, beneficiezi de reduceri substanțiale la curusurile tale de dans favorite. Ai parte de cea mai competitivă ofertă de acest gen de pe piața românească, întrucât un abonament FAMILY pentru tine și micuțul tău costă doar 240 RON, abonamentul single fiind 150 RON/lună. Beneficiezi de 8 ședințe de FIT & FUN ȘI STREETDANCE pline de energie, iar prima ședință este GRATUITĂ. Astfel, economisești 60 RON de la prima întâlnire, urmând să te bucuri de un program conceput special pentru tine și micuțul tău.

* Dansează cu prestigiu! *

Prestigiul este garantat! Instructorii noștri au lucrat cu printre cei mai mari artiști din industria muzicală, de la INNA, Alex Velea, CRBL, Andreea Bănică, Animal X, Corina, Cream și mulți alții. Pentru noi, dansul este mai mult decât o pasiune – este un adevărat stil de viață. De la sănătate, echilibru și încredere și până la distracție, muzică și lucru în echipă, ai toate motivele să alegi pachetul FAMILY pentru tine și copilul tău.

PROGRAM:

  • Verificați pagina dedicată:
  • http://www.danceprestige.ro/program-cursuri/

TARIFE:

  • ABONAMENT FAMILY PACK (2 membri/8 ședințe) – 240 RON/LUNĂ
  • ABONAMENT FAMILY PACK (3 membri/8 ședințe) – 360 RON/LUNĂ
  • ABONAMENT SINGLE (8 ședințe) – 150 RON/LUNĂ – STREET DANCE

ÎNSCRIERI ȘI REZERVĂRI:
Înscrierile se fac online la adresa info@danceprestige.ro, iar pentru orice alte detalii, întrebări, sau sugestii, vă stăm la dispoziție la numărul 0725 647 992

WWW.DANCEPRESTIGE.RO
FB.COM/DANCEPRESTIGE

IT ALL STARTS HERE

Leave a Reply

Your email address will not be published.