22 IUNIE

REINCEPEM ACTIVITATEA

READY?

Dupa o pauza de 3 luni in care ne-am odihnit sufletul si corpul, it’s time to GET PHYSICAL!

Intrand in noul normal, ne-am asigurat ca vom lua toate masurile necesare de preventie, ca sa avem cu totii o experienta frumoasa si in siguranta.

Accesul in sala va fi limitat si doar pe baza de programare (la cursurile aglomerate), sala de asteptare nu va fi disponibila pentru insotitori, iar folosirea dezinfectantului va fi obligatorie atat la sosire, cat si la plecare. Ca sa respectam protocolul legal, va vom masura si temperatura, sa stim sigur ca sunteti in plina forta pentru distractie!

Este important sa fim constienti si precauti, asa ca, cititi cu atentie regulamentul care va fi respectat cu strictete:

  1. La intrarea in incinta Dance Prestige, vor fi obligatorii dezinfectarea, triajul epidemiologic și termometrizarea persoanelor. 
  1. Dupa bifarea prezentei la receptie, se va merge direct la vestiar unde veti avea la dispozitie 5 min sa va schimbati in echipament. Se va permite accesul a 3 persoane simultan in vestiar. Accesul la dusuri este interzis.
  1. Fiecare persoană va avea alocată o suprafață de 10 mp in sala pentru a se desfasura. Distanta va fi marcata cu benzi indicatoare care va vor ajuta sa ramaneti in perimetrul permis.
  1. Accesul in cladire, vestiare si receptie se va face cu masca.
  2. Vom anula accesul in sala de asteptare si, implicit, balconul. Insotitorii vor putea astepta in afara complexului sau vor reveni la finalul cursurilor.
  3. Accesul la cursuri se va face doar prin programare in prealabil.
  4. Suprafetele salilor ne permit :

SEDIU DRISTOR : 

– Studio 1 : 17 pers.

– Studio 2 : 10 pers.

SEDIU DR. TABEREI: 

  • Sala mare : 20 pers.

In urma cererilor vom deschide grupe noi pentru aceleasi cursuri la care optati. De exemplu : daca sunt 20 inscrieri la cursul X, vor putea participa doar primii 17 iar ceilalti 3 raman in waiting list pana cand se va deschide grupa noua pentru cursul X.

  •   Cum ma inscriu : formular inscriere sau 0725 647 992