Îți plac nopțile în club și ai vrea să fii sufletul petrecerii, însă nu te descurci prea bine cu dansul? Ai vrea să înveți să dansezi încât să te distrezi și să te simți bine oriunde ai merge cu prietenii? Dacă răspunsul este DA, citește mai departe, ești pe calea de a deveni un adevărat PARTY STARTER!

Un program care te reinventează. Un an nou. Un nou TU. Updatat din toate punctele de vedere. Only good vibez allowed!!

ÎȚI PROPUNEM:

Trei luni de dans în care ai ocazia să îți dezvolți aptitudinile la oricare dintre grupele organizate în cadrul DANCE PRESTIGE. Esențial este să găsești formula potrivită pentru tine: instructorul care îți place, modul de lucru și de predare care te inspiră, colectivul care te încarcă pozitiv. Îți garantăm că la sfârșitul modulului vei vedea o adevărată evoluție și vei fi star-ul oricărei petreceri.

Nu ne crezi? Dacă nu avansezi în aceste trei luni ÎȚI DĂM BANII ÎNAPOI. Da, ai auzit bine. ATÂT de convinși suntem că o să fii un PARTY STARTER. Tot ce trebuie să faci este să îți dedici câte o oră de dans de două ori pe săptămână. Orele le stabilești TU. Poti să alegi orice curs OPEN sau dedicat adulților. Daca ești indecis/ă, te ajutăm noi!

–> Cel mai simplu este să începi cu orele de EASY DANCE, apoi să avansezi către alte cursuri precum: DANCEHALL, Street Commercial și Street Jazz.

Distracția va atinge punctul culminant vineri, 6 iunie, atunci când o să avem un FINAL PARTY de zile mari. Vă scoatem în club, vă facem cinste cu shot-uri și punem în aplicare tot ce am învățat la cursuri. Plus, fiecare absolvent al modulului va primi diploma, medalie si colaj cu materiale video de la curs.

TARIFE:

  • Alegeti orice tip de abonament, exceptand cel Silver, inmulteste cu 3 luni si scade 50 de lei.
  • ex: 150 (gold) * 3 = 450 – 50  => 400 lei abonament/3 luni – 8 clase/luna 

CUM TE INSCRII:

  1. Verifica programul și harta studio-ului
  2. Trimite rezervarea ta la info@danceprestige.ro sau scrie-ne pe facebook fb.com/danceprestige
  3. Da-ne Like pe Facebook ca să beneficiezi de PRIMA SEDINȚĂ GRATUITĂ
  4. Deschide calendarul, încercuiește data de astăzi și fii pregătit să vezi rezultatele!

ATENTIE:

  • Doar 30 de locuri disponibile. Înscrierile încep ACUM. Leggo!!