HoursMinutesSeconds
https://danceprestige.ro/wp-content/uploads/2021/07/Crash2-640x360.jpg
Locurile sunt limitate

Open Week 2022

INSCRIE-TE AICI
https://danceprestige.ro/wp-content/uploads/2021/07/1665249-640x360.jpg
Nu ai mai incercat clasele noastre? Beneficiezi de 5 sedinte gratuite

Invita o energie noua in realitatea ta!

INSCRIERILE PENTRU CLASELE KIDS FRIENDLY SUNT DESCHISE

Invită o energie nouă în realitatea ta!

În luna septembrie Dance Prestige deschide porțile pentru oamenii pasionați de frumos, de cunoaștere și de perspective no! Între 19 – 25 septembrie ai posibilitatea  participi GRATUIT la două ședințe de testare (clase/stiluri distincte)

Suntem pasionați de diferit, de “that extra spice” și folosim dansul ca metodă de cunoaștere, ca terapie și în anumite grupuri îl tratăm ca sport de performanță. Fie este vorba de dans, wellness sau distracție, drumul nostru este pavat cu experiență și entuziasm, așa nu o ți fie greu îți faci noi prieteni.

Suntem responsabili de energia din sala, pentru știm cât de important este te simți bine, așa nu ducem lipsă de muzică bună și instructori profesionișți.

Tot ce trebuie faci pentru a beneficia de cele 2 ȘEDINȚE gratuite este completezi formularul de înscriereEchipa noastră te va contacta pentru rezervări. Locurile în sală sunt limitate.

Clasele sunt dedicate COPIILOR și împărțite pe nivel de dezvoltare. Echipa noastră te va ajută îți alegi clasa potrivită. Te vom sună după înscriere, începând cu 13 septembrie!

Dance Prestige (Since 2011 <3) este locul unde arta întâlnește scenă. Școală de dans a celebrităților, dar și locul unde îți poți explora capacitățile și talentele fără presiunea unui scop final, unde te poți relaxa și cunoaște pe ține însuți. Este un art hub în care creativitatea și dezvoltarea personală sunt susținute și încurajate.

CE ESTE NOU IN 2022

Pornind de la întrebarea pe care o auzim cel mai des și anume “cum știu ce nivel de dezvoltare am și cum știu DACĂ am trecut la un alt nivel?” –  Am dezvoltat un program care este menit să ofere îndrumare și mentorship de-a lungul dezvoltării tale în dans.

Programul se numește PAVE THE WAY (PTW) Și este dedicat tuturor celor peste șapte ani. Poți urma programul dacă dorești o carieră în dans sau pur și simplu o îndrumare monitorizată.

Pentru PTW există un manual special, clase speciale, examene, sesiuni de teorie, dar se poate și urma în același timp cu clasele normale. Mai multe detalii la recepție sau AICI

Clase disponibile: De la HIP HOP, DANCEHALL, AFRO – la HEELS, STREET COMM, You name it… we have it here!

Cine ești, se dezvoltă mereu, evoluează. Medii noi – perspective noi. Noi perspective – noi dorințe.  

INSCRIE-TE AICI

*VERIFICĂ programul accesând pagina “program” (poate suferi modificari)