HoursMinutesSeconds
https://danceprestige.ro/wp-content/uploads/2021/07/Crash2-640x360.jpg
Locurile sunt limitate

Open Week 2021

INSCRIE-TE AICI
https://danceprestige.ro/wp-content/uploads/2021/07/1665249-640x360.jpg
Nu ai mai incercat clasele noastre? Beneficiezi de 3 sedinte gratuite

Invita o energie noua in realitatea ta!

Invita o energie noua in realitatea ta!

In luna septembrie Dance Prestige deschide portile pentru oamenii pasionati de frumos, de cunoastere si de perspective no! Intre 16 – 22 sept + 14 sept ai posibilitatea sa incerci TREI clase diferite si sa iti extinzi vibratia realitatii tale. 

Suntem pasionati de diferit, de “that extra spice” si folosim dansul ca metoda de cunoastere, ca terapie si in anumite grupuri il tratam ca sport de performanta. Fie ca este vorba de dans, wellness sau distractie, drumul nostru este pavat cu experienta si entuziasm, asa ca nu o sa-ti fie greu sa iti faci noi prieteni. 

Suntem responsabili de energia din sala, pentru ca stim cat de important este sa te simti bine, asa ca nu ducem lipsa de muzica buna si instructori profesionisti.

16 – 22sept  + 14 sept este perioada cea mai potrivita ca sa sa-ti impingi barierele personale. Tot ce trebuie sa faci pentru a beneficia de cele doua sedinte gratuite este sa completezi formularul de inscriere. Echipa noastra te va contacta pentru rezervari. Locurile in sala sunt limitate. 

Clasele sunt dedicate tuturor categoriilor de varsta si impartite pe nivel de dezvoltare. Echipa noastra te va ajuta sa iti alegi clasa potrivita. Te vom suna dupa inscriere, incepand cu 5 septembrie!

Dance Prestige (Since 2011 <3) este locul unde arta intalneste scena. Scoala de dans a celebritatilor, dar si locul unde iti poti explora capacitatile si talentele fara presiunea unui scop final, unde te poti relaxa si cunoaste pe tine insuti.

Clase disponibile: De la HIP HOP, DANCEHALL, AFRO – la HEELS, STREET COMM, You name it… we have it here!

Cine ești, se dezvoltă mereu, evoluează. Medii noi – perspective noi. Noi perspective – noi dorințe – vibrația realității se extinde <3 Fiți martori fizici ai propriei creații deliberate – nu este nimic mai bun decât asta!

INSCRIE-TE AICI

*programul de mai jos intra in vigoare, incepand cu data de 14 septembrie si poate suferi modificari