modificare tarife

NoutatiModificare tarife

February 8, 2021by admin

Care este cea mai bună modalitate ca să anunți faptul că se scumpesc abonamentele?!

Am așteptat să iasă Mercur din retrograd, ca să accesăm o frecvență benefică și să vă spunem că facem acest lucru pentru a ne putea continua activitatea la aceleași standarde și pentru a putea evolua împreună.

Din păcate Covid-ul ne-a lovit pe toți, clasele se desfășoară cu mai puține persoane (și e luptă pe rezervări – vă mulțumim -), măsurile de siguranță necesită eforturi financiare și nu numai… 

  • SO HERE IT IS:

Începând cu 22. feb 2021 prețul abonamentelor se va majora cu 30 RON. Puteți accesa pagina “Tarife” pentru mai multe detalii.

După 3 ani de stagnare a abonamentelor, este timpul să rezonăm cu rezultatele pe care le aducem comunității, cu anii de dedicatie pentru dezvoltarea expertizei și calitatea serviciilor noastre. Sperăm că tot mai mulți se vor alinia cu valorile prețurilor personale.

  • Și ca să mai îndulcim situatia. Pe langa bomboanele și energia draguță de la recepție am ambalat pentru voi un Valentine’s GIFT!! *Because not everything is bad news și pentru că dorim să vă mulțumim pentru fidelitate și incredere. CLICK AICI PENTRU DETALII