https://danceprestige.ro/wp-content/uploads/2022/01/lockid-WORKSHOP.jpg

EvenimenteNoutatiLOCKID WORKSHOP

January 24, 2022by admin

🥳 Get ready for some FUNK in your life!

Dupa ani buni de activitate intensa, unde arta ei si-a lasat amprenta asupra comunitatii de street styles din Romania, Dana aka Lockid si-a luat o buna meritata pauza, insa din 5 februarie revine cu un workshop plin de energie!

Daca nu o cunoasteti, este momentul! O putem considera cu desavarsire unul dintre pionierii stilului locking in Romania, cu numeroase battle-uri castigate si clase predate, Dana a strans o experienta vasta in cei 15 ani de activitate.

Ii face placere sa predea si sa imparta alaturi de cei ce arata interes spre arta ei si ne spune ca locking-ul pentru ea este “viata văzută prin ochii unui copil. Entuziasm și fericire pura, acest stil de dans te conectează cu copilul tău interior și atunci cand il dansezi accesezi multa energie pozitiva prin zambete, sarituri si muzica foarte groovy”

Ne vedem pe 5 februarie, ora 18:00. Nu uita! locurile sunt limitate din cauza restrictiilor, asa ca este nevoie sa completati formularul din BIO pentru rezervari si sa achitati in avans pentru a beneficia de EARLY BIRD 🙌🏼 Let’s funk it!

 

 

INSCRIERI AICI