https://danceprestige.ro/wp-content/uploads/2020/03/ONLINE-1600-1280x800.jpg

Noutati*Important* Dance Prestige goes online

March 13, 2020by admin

*IMPORTANT* Dragi cursanți, sănătatea și siguranța voastră sunt foarte importante pentru noi, așa că am ales să mutăm cursurile de dans în online, prin intermediul Zoom (aplicația este gratuită și poate fi descărcată din App Store & Google Play).

Ședințele pot fi recuperate doar în acest mod, așa că înregistrați-vă pe app și let’s get dancing in the meeting room 🤩❤️ Este o perioadă mai dificilă, dar împreună vom trece peste!

Prețul cursului va fi de 30 lei, sumă achitată prin Revolut sau transfer bancar, în cazul persoanelor fără abonament.

! Înscrierile se fac cu minimum 24h înainte de curs  😊 Unele cursuri se vor desfășura și în modul obișnuit, cu prezență fizică în sala de dans. Noi dezinfectăm în fiecare zi și am luat măsuri de siguranță ca totul să fie în regulă, însă te rugăm să rămâi acasă dacă prezinți și cele mai mici semne de răceală. De asemenea, te rugăm să fii responsabil și să nu participi fizic la cursuri dacă te-ai expus unor medii aglomerate, unde erau prezente semne de răceală.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să luați legătura cu instructorii noștri sau să urmăriți programul afișat pe Insta & Facebook.

La finalul perioadei de carantină, ne reîntoarcem în sălile de dans cu reduceri și extra beneficii pentru voi și membri noi😊

Pentru toți cei care doresc să facă ședințe private, instructorii și-au modificat tarifele, reducând astfel ședința la 35 ron de pers. Numărul minim de pers este 2, iar maximul de 5.

*Știm că mulți dintre voi ați întrebat dacă în acestă perioadă este posibilă prelungirea abonamentelor, însă din păcate, această opțiune nu este valabilă. Pentru că ne-am dorit ca aplicația Dance Prestige să fie cât mai sigură, sistemul acesteia este codat împotriva evaziunii, așadar toate informațiile deja înregistrate în app, nu pot fi modificate 😢 Apelăm la înțelegerea voastră și sperăm să rămânem uniți și puternici ❤️ Stay safe!

Dacă doriți să vă inscrieți, va rugăm sa completați formularul următor:

FORMULAR INSCRIERE