ColaborariEvenimenteNoutatiFLAVA SCHOOL ROMANIA INCEPE DUMINICA, 18 NOIEMBRIE – FIRST TEACHER: LIL PHIL

November 12, 2018by admin2504

FLAVA SCHOOL ROMANIA isi deschide portile in Bucuresti DUMINICA, 18 NOIEMBRIE, la Dance Prestige Studio iar prima intalnire va fi cu nimeni altul decat LIL PHIL !

FLAVA SCHOOL isi propune sa aduca in fiecare cate un coregraf/instructor international sa sustina diverse cursuri de coregrafie/stiluri. Invitatii se numara printre cei mai cunoscuti din industrie: MAMSON. P LOCK, JOSEPH TOSH, QUEENSY, ETC….. In Bucuresti, Flava School isi va sustine activitatea la DANCE PRESTIGE. Toti participantii vor beneficia de un certificat de absolvire + 50% DISCOUNT pentru tabara de dans FLAVA CAMP, din Italia.

Luna aceasta, starul va fi LIL PHIL si, duminica, 18 noiembrie va sustine prima sesiune, care va fi impartita in mai multe sedinte:

PRIMA SEDINTA

*doar membrii FLAVA SCHOOL

10:00 – 10:30 : PREZENTARE

10:30 – 11:30 : Rădăcinile, Introducere. Socio-culturale de referință, nașterea mișcării hip-hop, rădăcini, origini, istoria nașterii Hip Hop-ului, care sunt pionierii lui, elemente culturale.

11:30 – 13:00 : Pregatire sportiva pentru dansatori, proiect coregrafic.

A DOUA SEDINTA

*membrii FLAVA SCHOOL + non membrii

18:00 – 20:00 : Despre istoria culturii HIP-HOP. Proiect coregrafic HIP-HOP OLD SCHOOL.

PACHETE SI PRETURI:

PACHET FULL MEMBERSHIP

* 350 euro ( redus de la 390 euro ) – 50 euro/sesiune

Ce include?

Acces la sesiunile lunare cu invitatii internationali – o sesiune include intre 4 si 6 ore de curs si antrenament.

CALENDAR:

18.11.2018 – LIL PHILL

6.12.2018 – LUKA RAIMONDI

20.01.2019 – JOSEPH TSOSH

03.02.2019 – TBA

23.02.2019 – MAMSON

06.04.2019 – MARY J

21.04.2019 – P-LOCK

La cursurile OPEN – non-membri – accesul se va face prin achitarea unui tarif de 10 euro

Cursurile OPEN pot varia intre o ora sau doua de curs. (sesiunile incluse in membership includ 4-6 ore de curs/antrenament)

!! IN PLUS !! Membership-ul va aduce o reducere de 50% la FLAVA SCHOOL DANCE CAMP din vara !

CINE ESTE FLAVA SCHOOL ?

Înființată în anul 2012, “Flavia Dance Movement” este o asociație care este o noutate interesantă în scenă de dans și care are ca obiectiv crearea de sinergii puternice între școli, profesori și dansatori, prin crearea unei rețele de calitate în industrie!

Afacerea Flava se confruntă cu multe fronturi, în primul rând promovarea de stiluri de dans, prin cursuri de formare, perfecționare și specializare, organizate în toată țara, acestea pot fi de referință calitativ pentru toți fanii, mulțumesc la colaborarea celor mai buni profesori și coregrafi pe scena națională și internațională.

În al doilea rând, promovarea sectorului, care astăzi reprezintă pentru mulți nu numai realizarea unui vis, cea mai importantă pasiune, ci o adevărată speranță pentru viitor !! Flava va oferi posibilitatea de a-școli, asociații și operatori, prin afilieri și rețele de comunicare inovatoare, pentru a vindeca și de a extinde aspecte, cum ar fi marketing, servicii și de calitate, ceea ce va duce la cota de piață la timp !!

Datorită rețelei noastre vor avea posibilitatea de a cunoaște și de a vă înștiința, afla oportunități de locuri de muncă și de dezvoltare profesională, pentru a găzdui cele mai mari coregrafi din facilitățile dumneavoastră la costuri subvenționate, evenimentele noastre flava, a se vedea, centrele de concursuri, evenimente organizate publicitate pe toate rețelele noastre.

Prin urmare, FLAVA este sinonim cu confortul și oportunitatea pentru toți cei care vor face parte din ea!

INSCRIERI LA : INFO@DANCEPRESTIGE.RO

Leave a Reply

Your email address will not be published.