[text_divider type=”single”]

Fair Play Dance Camp 2015 – Polonia

[/text_divider]

Una dintre cele mai mari tabere de dans din lume va avea loc în Cracovia, în cadrul Academiei de Educație Fizică (AWF), în perioada 1 - 11 august. Acest eveniment excepțional învață, inspiră, încurajează spiritul liber și distracția.
Este co-creat de cei mai buni instructori, coregrafi și participanți din toate colțurile lumii. Toate acestea sunt condimentate cu atmosfera unică a unui oraș istoric.

fpdance camp 215[text_divider type=”single”]

Cine preda la FP DANCE CAMP 2015

[/text_divider]

instructori fp

[text_divider type=”single”]

Care sunt cheltuielile totale:

[/text_divider]

In anul 2015 SIMONA MEREU, reprezentant DANCE PRESTIGE STUDIO, a devenit AMBASADOR FP DANCE CAMP, astfel grupul organizat de echipa noastra va beneficia de un discount intre 3 – 7 % la pachetul ALL INCLUSIVE ( + tricouri personalizate FP) si de indrumare fie ca este vorba de cazare, transport sau alte aspecte organizatorice. 

pret fp

ALTE CHELTUIELI:

AVION: ~ 180 euro (CRACOVIA)
TRANSFER aeroport – WAF (locul unde se desfasoara camp-ul): ~ 20 euro (dus-intors)

MENTIUNI:

– mesele sunt sub forma bufeturilor suedeze si includ variante pentru vegetarieni. Restaurantul este curat, iar mancarea proaspata.

– camerele pentru cazare sunt curate, cu baie proprie, in blocuri cu lift.

[text_divider type=”single”]

Inscrie-te in Echipa Romaniei pentru FAIR PLAY 2015

[/text_divider]

Tot ce trebuie sa faci este sa decizi ce pachet vrei sa achizitionezi si sa ne trimiti e-mail la info@danceprestige.ro cu numarul tau de telefon si detalii, urmand sa fii contactat de un membru al echipei care sa te lamureasca cu tot ce este nevoie.

[text_divider type=”single”]

Vezi poze si mai multe detalii:

[/text_divider]

galerie fp

SITE OFICIAL WWW.FPDANCECAMP.COM