[fullcontent title=””]

Este timpul sa te gandesti la ce-ti place TIE sa faci, la ce te face fericit/a si ce-ti aduce satisfactie. DANCE PRESTIGE STUDIO, lanseaza in anul 2015 campania “FA-TI DIN TIMP, TIMP PENTRU TINE”, astfel te provocam sa te dezvolti, sa-ti urmezi visurile si sa faci ce ti-ai dorit dintotdeauna.
 
Nu este greu sa cauti in tine putina determinare si pozitivitate. Tu faci primul pas, iar odata ce ai ajuns la noi, vom lucra alaturi de tine spre atingerea scopurilor planificate. Fie ca este vorba de dans, wellness sau distractie, drumul nostru este pavat cu experienta si entuziasm, asa ca nu o sa-ti fie greu sa iti faci noi prieteni. Suntem responsabili de energia din sala, pentru ca stim cat de important este sa te simti bine, asa ca nu ducem lipsa de muzica buna si instructori profesionisti.

 

Ti-am pregatit noi grupe, atat dans cat si alte activitati care tin de sport si wellness. Planuim sa te molipsim cu pasiunea noastra pentru arta si sa te provocam sa-ti impingi barierele personale. Este vremea cand nu mai are rost sa lasi pe maine, pe saptamana viitoare sau pe anul viitor. Daca ai un plan pe care vrei sa il pui de mult in actiune, iti propunem sa incerci atmosfera si clasele de la DANCE PRESTIGE. Indiferent de scopul pe care il ai setat, artistic sau fizic, noi te vom ajuta sa ajungi mai aproape de el. PRIMA SEDINTA ESTE GRATUITA, tot ce trebuie sa faci este sa ne dai un like pe facebook si sa rezervi un loc la clasa dorita. “FA-TI DIN TIMP, TIMP PENTRU TINE.”

CE CLASE ALEGI:

 

1.PENTRU COPII

[/fullcontent]

[quartercontent title=””]STREETDANCE COPII

La grupa de copii litera de lege este DISTRACȚIA. Învățăm pași de bază din HIP HOP, facem exerciții de ritmică și câteodata exersăm statul în cap sau diferite freezuri, în genul BABY FREEZE. Dansăm adesea pe muzica HIP HOP și RnB. Pregătim spectacole, concursuri și momente speciale pentru părinți, iar copiii au posibilitatea de a avansa la grupa de avansați de unde pot fi aleși pentru trupa de dans, emisiuni, reclame sau alte proiecte artistice. PENTRU PROGRAM verificati tabelul de mai jos. VEZI MAI MULT.

 

CUI SE ADRESEAZA CURSURILE:

Tuturor incepatorilor, care nu au mai luat niciun curs de streetdance pana in prezent. La clasele de streetdance, iti dezvolti urechea muzicala, coordonarea, flexibilitatea si inveti spiritul de echipa. Varsta minima de participare este de 6 – 7 ani.

 

streetdance copii

[/quartercontent]

[quartercontent title=””]BREAKDANCE COPII

Breakdance-ul (denumit de media) se numeste de fapt B-boying (B-boy = Break boy, B-girl = Break girl). Acest dans era practicat pe break-uri, interludiile muzicale ale unei piese, şi conţine mai multe elemente: Toprock, Uprock (Brooklin rock), Downrock, Freezes, Power moves. Instructorii de la aceasta clasa sunt printre cei mai apreciați Bboy din România și fac parte din trupa Freakquency, câștigatoare a concursului România Danseaza (2013). Mai multe despre instructori puteți citi la secțiunea dedicată.

 

CUI SE ADRESEAZA CURSURILE:

Tuturor incepatorilor, care nu au mai luat niciun curs de breakdance pana in prezent. Breakdance-ul implica si elemente “acrobatice”, mai multa forta, miscari la nivelul solului care dezvolta musculatura si coordonarea. Varsta minima de participare este de 7 – 8 ani.

 

breakdance

[/quartercontent]

[quartercontent title=””]ARTE MARTIALE

Cea mai importanta tehnica de auto-aparare este încrederea în sine iar Cursul de Arte Martiale are exact acest scop. Programul combină toate beneficiile artelor marțiale tradiționale (disciplină, politețe, auto- controlul, încredere, caracter, concentrare și munca în echipă), cu toate beneficiile unui program eficient de auto- apărare (cresterea gradului de constientizare, de siguranță și practic auto-apărare ).
 
Elevii învață tehnici de blocaje, lovituri cu pumnul și piciorul într-un mediu pozitiv, necompetitiv.

 

Concursurile cu obstacole, pe fond muzical energic, activitatile bazate pe indemanare și jocurile creeaza un mediu de învățare oportun pentru a ajuta copiii să obțină focalizarea necesară de a excela în sala de sport, la școala sau la locul de joacă.

 

arte martiale

[/quartercontent]

[quartercontent title=””]CANTO – PIAN

Vino si descopera plăcerea de a cânta alaturi de noi!
 
Muzica este una dintre cele mai frumoase moduri de a ne face viața colorata, fiind, în același timp, cheia pentru creativitate, inspirație și armonie. Indiferent daca doriți să cântati doar din pasiune, ca hobby, sau doriți să ajungeți la niveluri de performanță,
 
Dance Prestige oferă lecții individuale și de grup de canto, care te vor ajuta sa descoperi sau sa iti îmbunătățesti talentul muzical/vocal. Gasesti la noi un mediu de lucru profesionist in care incercam sa acoperim toate nevoile unui cantareț: tehnica vocala, respiratie, dictie, miscare scenica, actoria necesară creării unui act muzical complet si experienta de lucru intr-un studio de inregistrari profesional.
 
Mai multe detalii AICI.

amalia

[/quartercontent]

[onethirdscontent title=””]

https://www.youtube.com/watch?v=ngZYydBWZps

[/onethirdscontent]

[onethirdscontent title=””]

[/onethirdscontent]

[onethirdscontent title=””]

[/onethirdscontent]
 

[fullcontent title=”2. PENTRU ADOLESCENTI”][/fullcontent]

[onethirdscontent title=””]STREETDANCE ADOLESCENTI

La grupa de adolescenți se pune accentul pe partea mai comercială a dansului, pe ritmuri mai alerte și mai complexe. Pregătim o nouă generație de performeri pentru videoclipuri muzicale, reclame, trupe de dans, etc… Se danseaza adesea pe Hip Hop, Rnb sau Trap. Iti vei dezvolta urechea muzicala si vei descoperi ce stil de dans ti se potriveste. Totul intr-o atmosfera frumoasa unde iti poti face prieteni noi. Organizam adesea concursuri de dans si workshopuri cu dansatori renumiti din afara Romaniei. EX: LES TWINS, Ian Eastwood, Dave Scott, etc.

 
CUI SE ADRESEAZA CURSURILE:

Tuturor incepatorilor, care nu au mai luat niciun curs de streetdance pana in prezent. Pentru cei care au mai participat la cursuri de dans, recomandam grupa S.O.S (seen on screen). Varsta minima de participare este de 12 – 13 ani.
 
cursuri

[/onethirdscontent]

[onethirdscontent title=””]SEEN ON SCREEN

SEEN ON SCREEN este un concept nou de cursuri (în premieră în București), inspirat din Londra, care se dedică în special adolescenților si adultilor pasionați de partea comercială a dansului. În fiecare luna vom avea ca studiu un alt artist, recunoscut internațional. Ex: Beyonce, Jay-z, Lady Gaga, Britney Spears, Missy Elliott, Chris Brown, etc… Se vor învăța atât coregrafiile originale, din clipurile artistului (dacă există), dar și momente coregrafice unice, pe care le vom filma la sfărșitul lunii ca să le puteți arăta celor dragi sau să vedeti evoluția voastră.

 

CUI SE ADRESEAZA CURSURILE:

Intermediarilor, pasionati de dansul scenic si de muzica artistilor pe care ii studiem in luna respectiva. Cursurile sunt distractive, unice, pline de energie si dezvolta latura “actoriceasca”. Varsta minima de participare este de 12 – 13 ani.

 

sos

[/onethirdscontent]

[onethirdscontent title=””]DEZVOLTARE – AVANSATI

Grupa de dezvoltare reprezinta urmatorul pas dupa ce ai petrecut ceva timp la grupele pentru copii sau adolescenti. La aceasta grupa ne antrenam pentru concursuri, spectacole, videoclipuri muzicale si alte evenimente speciale. Pe scurt spus, aceasta grupa reprezinta rampa de lansare pentru orice mic artist, momentul cand munca incepe sa dea rezultate financiare cat si satisfactii profesionale.Ne antrenam pe mai multe stiluri din aria streetdance precum HIP HOP, DANCEHALL, HOUSE DANCE & Choreo.

 
 

CUI SE ADRESEAZA CURSURILE:

Intermediarilor si avansatilor care au o experienta de peste 6 luni in streetdance, indiferent de varsta care isi doresc o cariera in dans, fie ca este vorba de scena comerciala (dansatori la artisti, emisiuni, videoclipuri) sau underground (concursuri, spectacole cu trupa).

 

IMG_6017

[/onethirdscontent]

[fullcontent title=”3. PENTRU ADULTI”][/fullcontent]

[quartercontent title=””]STREETDANCE ADULTI

Deschidem un nou modul de dezvoltare, PARTY STARTER NO. 3. De această dată ne vom axa pe HIP HOP NEW STYLE. O combinație între muzica hip hop si RnB cu pasi de baza simpli si distractivi pe care ii poti folosi la orice party si vei arata bine.
 
CUI SE ADRESEAZA CURSURILE:

Clasa de streetdance este pentru tine daca te intereseaza sa iti dezvolti urechea muzicala si coordonarea pe muzica lui Ne-Yo, Justin Timberlake, Janet Jackson, Michael Jackson. Nu este nevoie de experienta, insa daca ai mai participat la cursuri de dans pana acum, iti recomandam grupa de streetdance pentru intermediari. Verifica tabelul pentru program.

cursuri

[/quartercontent]

[quartercontent title=””]BREAKDANCE ADULTI

Breakdance-ul (denumit de media) se numeste de fapt B-boying. Acest dans era practicat pe break-uri, interludiile muzicale ale unei piese, şi conţine mai multe elemente: Toprock, Uprock (Brooklin rock), Downrock, Freezes, Power moves.
 
CUI SE ADRESEAZA CURSURILE:

Tuturor incepatorilor, indiferent de varsta, care nu au mai luat niciun curs de breakdance pana in prezent. Spre deosebire de clasele de streetdance, breakdance-ul implica si elemente “acrobatice” si miscari la nivelul solului care dezvolta flexibilitatea, musculatura si coordonarea. Varsta minima de participare este de 7 – 8 ani.
 
IMG_9414resize

[/quartercontent]

[quartercontent title=””]YOGA & FUSION FLOW

Kore: “CV-ul mi se pare expirat ca idee. Da, conteaza ce-ai facut, dar cred ca este timpul (pentru mine) sa o iau de la capat. As putea sa zic despre anii de experienta in domeniu, cu cine si unde am lucrat, dar asta face toata lumea si ne bazam tot timpul pe trecut. Pot sa vorbesc mai degraba despre ceea ce pot oferi in orele de YOGA si FUSION FLOW – Pana la urma este vorba de constientizare. A corpului, a respiratiei, a mersului, a atingerii. Iti sunt alaturi pe un parcurs in care iti dezvolti simturile, te revitalizezi si intri mai mult in contact cu tine insuti, implicit cu tot ce te inconjoara.”
 
The body has wisdom, just dance, let the core find you.

maya 3

[/quartercontent]

[quartercontent title=””] FIT MAMI(ZUMBA & PILATES)

Cercetările arată că inceperea unui program de exercitii fizice regulat la scurt timp după naștere nu este numai bun pentru starea generala de sanatate , dar poate , de asemenea, sa ajute la reducerea riscului de depresie post-partum.

Te invitam sa participi la o clasa gandita special pentru tine. Iti dam doar cateva indicii, iar pentru a afla mai multe, trebuie sa incerci. Programul este gandit ca sa corespunda necesitatilor tale, la un nivel incat sa nu fie nici prea greu, nici prea usor. In functie de alegerea voastra, programul poate sa alterneze, instructorul nostru fiind specializat si atestat in Zumba, Pilates sau Dance Aerobic.
 
fit for mommy

[/quartercontent]

[fullcontent title=””]

4. GIRLS ONLY. Pentru cele nonconformiste, antrenate de ritmurile jamaicane.

CLASA DE DANCEHALL este una dintre grupele noastre cele mai “ravnite”. Ca sa iti pastram un loc trebuie sa iti faci o rezervare la info@danceprestige.ro
 
Ce trebuie sa stii?

  1. Trebuie sa ai minim 16 ani ca sa poti participa

 
Citeste mai multe despre:

Dancehall / Ragga Jam

Dancehall-ul este un stil de dans ce poartă denumirea muzicii care îl reprezintă. Ambele sunt de origine jamaicană. Dancehall-ul, ca gen muzical, a apărut prin anii 1970 fiind un subgen al muzicii reggae.

 

La fel ca Hip Hop-ul, Dancehall-ul este un dans de petreceri, de socializare, iar mişcările le regăsim în videoclipurile şi în versurile cântăreţilor jamaicani. Este un dans în care accentul nu cade pe tehnică ci pe sentimente şi atmosfera pe care ţi-o oferă muzica. Aşa cum ar spune unii dansatori de dancehall, “It’s all about the feeling”. – Totul se rezumă la ce simţim/cum ne simţim.

 

Despre Ragga Jam nu se poate spune ca este un stil de dans deoarece platforma lui de “joaca” este dancehall-ul, insa in 1996 Laure Courtellemont, dansatoare, instructor şi coregraf de origine franceză, a pus bazele unei noi concepii de dancehall. Inspirată de background-ul ei în Hip Hop, a folosit tehnica coregrafică şi energia dansului şi a aplicat-o dancehall-ului: “Mă reprezintă, este exprimarea mea prin dans a acestui gen muzical, a dancehall-ului, a acestei culturi. Ragga Jam este partenerul meu, interiorul meu! Umbra mea… A crescut cu mine şi m-a făcut să fiu ceea ce sunt!“ – Laure Courtellemont.

[/fullcontent]

[onethirdscontent title=””]

[/onethirdscontent]

[onethirdscontent title=””]

[/onethirdscontent]

[onethirdscontent title=””]

https://www.youtube.com/watch?v=PQSzpAPF5fc

[/onethirdscontent]

 

[fullcontent title=”PROGRAMUL CLASELOR 2015 – 2016″]

Microsoft Word - program 2015 - 2016.docx

 
[fullcontent title=””]

SEZON NOU
[/fullcontent]