NoutatiDansul care te transforma

October 11, 2017by admin

Descoperă frumusețea senzualității
Vezi mai jos care este dansul care te transformă

Mișcările senzuale au puterea de a transforma lucrurile obișnuite în ceva – sau cineva – extraordinar. Simți că vrei să faci o schimbare în cum te miști? Vrei șă te unduiești, să fii feminină și să te simți încrezătoare când te privesc dansând cei din jur? Poți învăța să stârnești admirație prin dansul pe care îl poți observa în videoclipurile Rihannei.

Simona Mereu, Dancehall Queen Romania 2014, te așteaptă la orele ei de dans, unde va începe transformarea ta. Simona dansează de la vârsta de 14 ani și a lucrat cu artiști precum Jay Balvin, Antonia, Kat DeLuna, deci ești sigur pe mâini bune.

Dancehall este un stil de dans ce provine din Jamaica, ce cuprinde și o parte dedicată femeilor, care te învață să îți pui în valoare corpul și feminitatea. În mai puțin de 2 luni de curs te vei simți mai puternică și mai încrezătoare. Acest lucru este sigur și îl putem vedea printre cursantele noastre.

Te așteptam în fiecare joi, ora 20:00 la adresa Traian Popovici 87, etaj 1 – deasupra magazinului Carrefour. (Zona Baba Novac).

Prima participare este Gratuită pe bază de rezervare la info@danceprestige.ro