PYCIU CURSURI

 

Te pregatesti de bal sau vrei ca dansul tau sa arate mai bine?
Vino la cursurile cu Pyciu, in fiecare vineri de la ora 19:00.

 

Experienta nu conteaza, deoarece grupa este dedicata incepatorilor. Profita de oferta si dubleaza distractia! Vino cu un prieten, da-ne like pe facebook si share la acest post cu tag #danceprestige ca sa ai parte de un curs GRATUIT.

 

 

dancehall cursuri intermediari

DESCHIDEM GRUPA DE DANCEHALL & RAGGA JAM  SI PENTRU INTERMEDIARI!!
Simona Mereu va asteapta in fiecare JOI – ORA 21:00

::::::: PENTRU INCEPATORI ::::::::
marti & joi de la 20:00

Locuri minime: 5 – Locuri maxime: 15
Rezerva-ti un loc la info@danceprestige.ro

 

CE ESTE: Dancehall / Ragga Jam

 

Dancehall-ul este un stil de dans ce poartă denumirea muzicii care îl reprezintă. Ambele sunt de origine jamaicană. Dancehall-ul, ca gen muzical, a apărut prin anii 1970 fiind un subgen al muzicii reggae.

 

La fel ca Hip Hop-ul, Dancehall-ul este un dans de petreceri, de socializare, iar mişcările le regăsim în videoclipurile şi în versurile cântăreţilor jamaicani. Este un dans în care accentul nu cade pe tehnică ci pe sentimente şi atmosfera pe care ţi-o oferă muzica. Aşa cum ar spune unii dansatori de dancehall, “It’s all about the feeling”. – Totul se rezumă la ce simţim/cum ne simţim.

 

Ragga Jam-ul este un concept nou de dans, platforma lui de “joaca” fiind dancehall-ul. In 1996 Laure Courtellemont, dansatoare, instructor şi coregraf de origine franceză, a pus bazele unei noi concepii de dancehall. Inspirată de background-ul ei în Hip Hop, a folosit tehnica coregrafică şi energia dansului şi a aplicat-o dancehall-ului: “Mă reprezintă, este exprimarea mea prin dans a acestui gen muzical, a dancehall-ului, a acestei culturi. Ragga Jam este partenerul meu, interiorul meu! Umbra mea… A crescut cu mine şi m-a făcut să fiu ceea ce sunt!“ – Laure Courtellemont.

 

  • Dansăm pe: Sean Paul, Beenie Man, Elephant Man, QQ, Major Lazer, etc…
  • Nivelul grupei: pentru incepători
  • Participa la grupă: only GIRLS – minim 13 ani
  • Instructor: Simona Mereu

 

SOS BEYONCE

SEEN ON SCREEN este un concept nou de cursuri (în premieră în București), împrumutat din Londra, care se dedică în special adolescenților pasionați de partea comercială a dansului. În fiecare luna vom avea ca studiu un alt artist, recunoscut internațional. Ex: Beyonce, Jay-z, Lady Gaga, Britney Spears, Missy Elliott, Chris Brown, etc… Se vor învăța atât coregrafiile originale, din clipurile artistului (dacă există), dar și momente coregrafice unice, pe care le vom filma la sfărșitul lunii ca să le puteți arăta celor dragi sau să vedeti evoluția voastră.

În luna octombrie, DANCE PRESTIGE este singurul loc unde trebuie să fii dacă vrei să afli cum să dansezi ca artiștii tăi preferați. Nu îți face griji dacă ai puţină experienţă sau deloc, cursurile SOS sunt despre distracţie și mișcare.

Dacă ai văzut vreodată o coregrafie într-un videoclip și te-ai gândit, “Mi-aș dori să pot să dansez așa”, Dance Prestige este răspunsul pe care îl căutai! Antrenamentul SOS este un mod distractiv și incitant de cardio, combinat cu mișcări semnătură din videoclipurile preferate, care te îndeamnă la distracție. Chiar dacă nu stii să cânți, aici totul este permis, atât timp cât transpiri!


Profitaţi de noile cursuri și oferte pentru a aduce un prieten. Economisiți bani & dublați distracția!

 

  • Dansăm pe: Beyonce, Lady Gaga, artisti celebrii/internationali
  • Nivelul grupei: pentru intermediari
  • Participa la grupă: toate persoanele peste 12 ani
  • Instructor: Emanuela Mitrea

 

PROGRAM SOS LUNA OCTOMBRIE:
EMma te asteapta in fiecare LUNI si MIERCURI de la orele 19:00 la Dance Prestige (Piata Unirii, Magazinul Cocor etajul 4)

ATENTIE! Locurile sunt limitate!
Rezarva-ti locul la info@danceprestige.ro

It’s your turn to be SeenOnScreen!!!
wwww.danceprestige.ro

Rezerva-ti locul la info@danceprestige.ro
Locuri Limitate

Piata Unirii || Magazin Cocor, etaj 4 || ORA 19:00

 

 

FACEBOOK: @DANCEPRESTIGE
WWW.DANCEPRESTIGE.RO
IT ALL STARTS HERE