[text_divider type=”single”]

Welcome to the spotlight!

[/text_divider]

[column width=”1/2″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

ema

[/column]

[column width=”1/2″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

STREET COMMERCIAL DANCE CLASS

Daca te-ai surprins vreodata in fata ecranului admirand miscarile de dans ale unor celebritati ca Usher, Chris Brown, Beyonce sau Rihanna, si cauti un mediu fun, in care sa te deconectezi de scoala/munca, sa faci miscare si sa inveti sa dansezi ca la MTV, acest curs este pentru tine. Gasca noastra te asteapta sa te alaturi si sa iei parte la 1 ora de dans intens si distractie. Fiecare curs in parte este monitorizat pentru a-ti urmari progresul si, daca te simti ambitios/ ambitioasa, inscrie-te la modulul “Party starter” si pune-te pe treaba*

[/column]

[text_divider type=”single”]
Mai multe despre curs
[/text_divider]

Dansul este o activitate complexa ce are rolul de a te deconecta din rutina zilnica si de a-ti o feri o stare generala de bine, si pentru ca stim ca pentru a fi pasionat de dans nu e nevoie de experienta, ci de indrazneala de a visa, cursul street commercial are variante atat pt cei care nu au mai dansat niciodata cat si pt cei care vor sa aprofundeze intr-un ritm mai rapid.

In cadrul cursului street commercial vei invata atat pasi de baza din hip-hop, house dance, dancehall, jazz, etc cat si coregrafii de streetdance create special pentru voi.

*Cursul S.C. face parte din programul “party starter”. Ca atare, este necesara frecventa regulata la cursuri pentru a atinge rezultatele propuse, iar pentru acest lucru va puteti intalni cu EMma luni si miercuri de la 19:30 ( Studio Tineretului- Casa de balet) pentru cursul de incepatori, iar marti si joi la 19:00 ( Studio Unirii- magazinul Cocor) pentru cel de intermediari.

EMma are o experienta de peste 10 ani in dans, iar pasiunea si spontaneitatea au dus-o pe scene din cele mai diverse:

  • A studiat dans in cadrul dance camp-urilor din tara si din strainatate(SDK- cehia, SDC – Reghin, SDC- Constanta, Dancehall conference- Paris, Urban Dance Camp Romania) unde au predat nume mari din lumea dansului ( Link, Lyle Beniga, Laure Courtellemont, Jaja Vankova, Hiro, Camillo Lauricella, Quick Crew, Keone & Mariel Madrid, Chaz Buzan, Sasha Sherman, Kapela Marina, Steddy Conceicao, Aviance Milan etc).
  • A concurat in cadrul unor trupe de dans si individual la concursuri nationale si internationale (National street dance competition, Hip Hop International, Nymphaea, Campionatele sud est europene, Juste Debout),
  • A castigat locul I (NSDC- cu trupa Trouble), locul III (Campionatele Sud Est Europene- cu trupa Trouble), locul I (Hip Hop International- cu trupa The Kittens), locul I (Hip Hop International- Duo alaturi de Simona Mereu)
  • a dansat pe scene si in clipuri muzicale alaturi de artisti romani ( CRBL, Mandinga, Xonia, Anda Adam, Andra, Sore, Delia, Alb& Negru, 3 SudEst etc),
  • a participat la “Romanii au talent” si “Dansez pentru tine”,
  • a facut parte din baletul emisiunilor de la Prima tv, PROTV, Antena 1,
  • a dansat pe scenele teatrelor din Bucuresti (Teatrul National Bucuresti, Teatrul Rapsodia),
  • a facut parte din echipa de dansatori ai filmului “DxM” (productie internationala),
  • a colaborat cu mari companii din Romania ( Stejarii, Rompetrol, Abbott),
  • este insctructor de dans atestat