Sfaturi incepatori

Am pus cap la cap o mica lista de sfaturi pentru toti cei care doresc sa inceapa cu dreptul si sa se descurce mai bine in sala de dans. So.. here it is: A invata sa dansezi este asemenea procesului de a invata sa conduci: dificil si stangaci la inceput, dar pe masura ce continui sa practici, fara sa iti dai seama, va deveni o a doua natura.

Sugestia noastra este sa nu lasati lucrurile mici sa va distraga de la scopul vostru si sa imbratisati ideea ca la inceput s-ar putea sa aratati caraghios. Nu va dati batuti din cauza temerii de esec, Dansul este o importanta abilitate si sunteti norocosi ca o puteti invata!

Primele etape:

Inceputul este destul de intimidant si poate o sa va puneti diferite intrebari, poate o sa simtiti ca ar fi mai bine sa stati jos, unde nu va vede nimeni…Relaxati-va! Toti cei care participa la curs sunt preocupati ca ei sa se simta bine si sa invete,  nu o sa le pese de felul in care o sa aratati.

Iată câteva sfaturi pentru a va ajuta sa realizati ce v-ati propus:

 1. Have Fun permanent. Acesta este cel mai simplu lucru pe care îl putetii face si care va va ajuta sa obtineti cele mai bune rezultate.

2. Nu vă uitaţi la picioare. Ati auzit acest lucru pentru orice sport care implică picioare – schi, Skateboarding, Tae Kwon Do. Acelaşi lucru se aplică si pentru dans. Totul consta in practica, daca nu v-a iesit de prima oara, incercati din nou. Nu ezitati să cereti un feedback din partea instructorului sau a noilor prieteni. Tineti capul sus!

3. Practica în faţa unei oglinzi este o modalitate foarte bună de a va feri de mişcări incomode. Uneori, poate nu le veti realiza, deoarece ca un incepator, este posibil să fiti prea concentrat pe menţinerea ritmului. În acest caz, înregistrarea este, de asemenea, o idee bună, în special pentru mişcările avansate.

4.NU va grabiti! Acordati-va timpul necesar, dansul nu este ceva ce puteti invata peste noapte.

Ne vedem la cursuri!
Inscrierile se fac completand formularul
de la pagina… “Inscrieri”