Sfaturi incepatori

 1. Have Fun permanent. Acesta este cel mai simplu lucru pe care îl putetii face si care va va ajuta sa obtineti cele mai bune rezultate.

2. Nu vă uitaţi la picioare. Ati auzit acest lucru pentru orice sport care implică picioare – schi, Skateboarding, Tae Kwon Do. Acelaşi lucru se aplică si pentru dans. Totul consta in practica, daca nu v-a iesit de prima oara, incercati din nou. Nu ezitati să cereti un feedback din partea instructorului sau a noilor prieteni. Tineti capul sus!

3. Practica în faţa unei oglinzi este o modalitate foarte bună de a va feri de mişcări incomode. Uneori, poate nu le veti realiza, deoarece ca un incepator, este posibil să fiti prea concentrat pe menţinerea ritmului. În acest caz, înregistrarea este, de asemenea, o idee bună, în special pentru mişcările avansate.

4.NU va grabiti! Acordati-va timpul necesar, dansul nu este ceva ce puteti invata peste noapte.

5. Aveți încredere în propriile abilități. Încrederea în sine este cheia învățării oricărui dans. Credeți în voi și în potențialul vostru.

6. Faceți eforturi pentru a înțelege muzica. Dansul este o expresie a ritmului și a melodiei. Încercați să simțiți și să înțelegeți muzica pentru a vă conecta mai bine cu mișcările.

7. Observați dansatorii experimentați. Uitați-vă la dansatorii cu experiență și încercați să învățați din mișcările și tehnicile lor. Observația poate fi un instrument valoros de învățare.

8. Stabiliți obiective clare. Știind ce vreți să realizați în dans vă poate ajuta să vă concentrați și să vă mențineți motivația înalte.

9. Fiți consecvenți. Practica regulată este esențială pentru a deveni un dansator mai bun. Alocați timp pentru antrenament și păstrați o rutină constantă.

10. Învață să gestionezi eșecurile. Eșecurile și greșelile fac parte din procesul de învățare. Nu vă descurajați atunci când faceți greșeli; utilizați-le ca oportunități de îmbunătățire.

11. Comunicați cu ceilalți dansatori. Dansul poate fi o experiență socială minunată. Comunicați cu ceilalți dansatori, faceți noi prieteni și învățați unii de la alții.

12. Învață noile stiluri de dans. Experimentați cu diferite stiluri de dans pentru a vă diversifica abilitățile și pentru a vă distra și mai mult.

13. Răbdare și perseverență. Învățarea dansului este un proces pe termen lung. Aveți răbdare și perseverați, și veți vedea progrese semnificative în timp.

14. Bucurați-vă de fiecare moment. Dansul ar trebui să fie o experiență plină de bucurie și pasiune. Bucurați-vă de fiecare moment când dansați și lăsați-vă purtați de muzică.