WELLNESS

Intr-un timp in care cursurile de aerobic devin doar o alta sursa de stres din cauza efortului depus sau pur si simplu corpul este obisnuit cu acest tip de efort si nu mai prezinta niciun fel de rezultate, DANCE PRESTIGE propune doua alternative pline de provocari, distractive si eficiente:

 

 

Zumba este o combinatie intre aerobic si dansul latino. Prin coregrafii simple se urmareste pastrarea formei fizice si pierderea in greutate. Practicantii spun ca zumba este distractiva, deoarece se desfasoara pe ritmuri muzicale placute, senzuale, in pasi de dans.

zumba

In functie de intensitatea cu care se danseaza zumba, in cursul unei sedinte, se pot consuma intre 500 si 800 de calorii, dar noi va garantam ca energia instructorilor nostri va va motiva sa dati tot ce aveti mai bun din voi, fiind special pregatiti sa va provoace sa va depasiti propriile limite.

 

Beneficii:

  • Creste sanatatea cordului, a aportului de sange la inima si muschi
  • Creste rezistenta musculara si eficienta folosirii oxigenului
  • Scade riscul de diabet, al aparitiei diferitelor forme de cancer, scade riscul de boli cardiovasculare, nivelul colesterolului, iar tesutul adipos se topeste
  • Diminueaza starile depressive
  • Miscarile de dance aerobic si cele de zumba solicita si pun in miscare toate grupele de muschi, modeland si tonifiind corpul. In acelasi timp actioneaza precum exercitiile cardio, solicitand inima si imbunatatind sistemul cardio-vascular.
  • Pe langa beneficiile fizice, zumba exercita o influenta benefica si asupra psihicului pentru ca stim cu totii, rezultatele sunt cel mai mare afrodisiac.