FIT n’ FUN It’s your turn to be taken care of.
Work for a Better Version of You

Intr-o lume moderna in care femeile trebuie sa fie nu numai mamici, gospodine si sotii, ci si femei de succes atragatoare, intalnesc din ce in ce mai putine femei increzatoare.
Cursul Fit& Fun este special creat pentru mamici dedicate, pentru femei independente si pentru eroine cu norma intreaga.

44

Ce ati spune daca ati afla ca timpul dedicat copiilor poate fi in egala masura benefic si pentru dumneavoastra?

Pentru a raspunde nevoilor dumneavoastra am creat conceptul de Family Pack in care asteptarea celor mici nu trebuie sa fie un timp petrecut pe un scaun incomod, ci la cursul Fit & Fun.

Daca vrei sa iti recapeti energia de altadata, sau sa iti imbunatatesti aspectul fizic, sa iti surprinzi placut familia la intalnirile de sarbatori sau pur si simplu sa nu mai refuzi acel desert delicios, te provoc sa incerci programul Fit & Fun, in cadrul caruia vei avea parte de antrenamente, de sfaturi de nutritie, de monitorizarea progreselor facute saptamana de saptamana dar si de multa distractie.

In cadrul programului vei beneficia de:

– antrenamente fizice ( Zumba, Pilates, Aerobic, Rebound, Dance workout etc)
– recomandari privind o viata sanatoasa (ce si cum sa nu lipseasca din cosul de cumparaturi, la ce trebuie sa renuntam pentru a ne ajuta corpul sa se transforme, cum putem profita de timpul petrecut cu cei mici etc)