CursuriEvenimenteAuditie dansatori (copii) incepatori si avansati

September 29, 2018by admin2545

În data de 13 octombrie, ora 13:00-15:00,
Dance Prestige organizeazā AUDITIE pentru toti cei mici, pasionati de dans!

???????? Auditia este complet Gratuita si va dura 2 ore, timp in care copiii vor participa la o ora de streetdance si una de gimnastica. Aceste 2 ore ii vor ajuta pe instructori sa faca o evaluare sumara a potentialului celor mici si sa aduca recomandari ulterioare, pentru fiecare in parte.

????????‍♀️ Toti copiii pe care acum ii avem in concursuri videoclipuri sau reclame (Tex, Disney, etc..) au inceput la o grupa ca aceasta. O grupa dedicata incepatorilor, unde instructorii se axeaza pe maximizarea performantelor. Dupa un timp de antrenament, acestia vor urma drumul performantei, daca isi doresc acest lucru.

???? Dance Prestige este infiintata in 2012 si pune anual pe podiumuri nationale si internationale numerose talente. Instructorii nostri danseaza, dar sunt si responsabili pentru coregrafiile vedetelor precum: Leftside, Alex Velea, Kat Deluna, Antonia, Andra, Elena Gheorghe, Smiley, Ruby, etc…

???? Pentru inscrieri este necesar sa sunati la 0725647992 sau sa ne scrieti la info@danceprestige.ro !! ATENTIE – sunt doar 30 de locuri disponibile.

???? Strada Traian Popovici 87, etaj 1
www.danceprestige.ro
www.instagram.com/dance.prestige

Leave a Reply

Your email address will not be published.