https://danceprestige.ro/wp-content/uploads/2021/08/anne-website-1280x1516.jpg

InstructoriANNE

August 15, 2021by admin
Anne este instructor certificat de Yoga, în cadrul cursului INDIAN YOGA ACADEMY TTC 200H, organizat de Fitness Scandinavia, acreditat de YOGA ALLIANCE, INDIAN YOGA ACADEMY™.
Consideră ca este foarte important discursul interior pe care îl are fiecare dintre noi, deoarece acesta ne poate influența performanța, concentrarea și rezultatele.
O minte limpede, hrănită constant cu gânduri încurajatoare și cu scenarii pozitive te poate susține în drumul către reușitele tale.
Exact asta se practică la clasele ei de Yoga – prezența în corp, relaxarea minții, amplificarea bucuriei, pentru a crește în toate zonele vieții – sănătate, relații, carieră, dezvoltare personală, relaxare, bani.
Una dintre cele mai mari pasiuni și bucurii ale sale este dansul.
Observă foarte clar cât de important este ca mintea să fie liniștită atunci când se antrenează și consideră că pentru dansatori, Yoga este un bun prieten, deoarece aceștia învață cum să reducă sonorul gândurilor de teamă, de neîncredere, și cum să integreze prezența în corp, starea de încredere și determinare atunci când este nevoie să dea 100%.
Prin meditație, setarea intențiilor, sentimentul de recunoștință, tehnici de respirație, posturi de Yoga, se va ajunge la o stare interioară bucuroasă și limpede, astfel încât performanța în orice domeniu va crește exponențial.
Clasele sunt deschise pentru oricine, indiferent de nivelul de practică – începători, intermediari sau avansați.